sazan abiiii .... bend grip oldum abi ... tüm ewcileri dolaşakmış bu firüs .... üvvvv ... abi iyi olmadınmı daha ....
sazan abiiii .... bend grip oldum abi ... tüm ewcileri dolaşakmış bu firüs .... üvvvv ... abi iyi olmadınmı daha ....
2013,00
sazangral nerdesin patron bak merak ediyoruk..bir ses ver
BANGA mühim
Sevgili Astatin,
Bu hastalık düzeltmiyordu. Ben de sebebini fiziksel bir rahatsızlık olmasından son iş yoğunluğu, iş stresi (dikkat borsa stresi demiyorum) vb ruhsal yorgunluğa verdim. Kafamı dağıtmak için tek başıma kaçtım. (Graliçeleri bırakıp) Son 5 gündür Mısır'dayım. Çarşamba akşamı döneceğim. Hem hava sıcak (20 derece civarı. biz yaşlı ve hastalara iyi gelir bilirsin) hem de fibonaccinin (keşif gezisi gibi oldu) tüm güzellikleri burada.
Son 4-5 gündür öksürük ve ciğer sorunları dışı bir rahatsızlık kalmadı gibi.
Sizlere bol kazançlar.
Full enerji dolu ve iyileşmiş geleceğim inşallah.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sn selçuklu çıkış bitmiş..w nin yerine 1... X in yerine 2 koyup ayı piyasasının başlama olasılığı nedir...sevgiler..
bakalım hangi senaryo tutacak..
http://i55.tinypic.com/f2rbwh.gif
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri