hala makas artıda way bee
hala makas artıda way bee
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ah ulen ah 85500 de 60 lık grafikte yeşil çizgiye çarptı döndü ya işte orda bascaktın şortu arkana yaslancaktın ama nerdeee kaşındıkça kaşındık işte kendimizi tredar sandık havaya girdik ulen sen kim tredar kim bearada gelen 15 lik sinyallerdeki long sinyallerine hiç uymamam gerkiyordu aslında, boşu boşuna kardan gitti neyse kısmet diyek buda kapak olsun bana
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
iyi akşamlar dostlar![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
hacı 15 stopaj var
200 bin tlye aylık 1200 tl veriyiiler ühühühühüwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
eskiden neymişş beee genç mevduatçılar o zamanlara yetişemedi ühühüühühüh
bu formayşın genelde yukarı gırılır ama yine genelde, uca doğru PUPU yapması lazım...yani çıkacaksa bile daha taban yapmadı diyorum ben..yok ya aşşa kırsın bu kez..üww
![]()
BANGA mühim
var bişey bakalım ne çıkıcak bu işin ardından.DOW ve DAX ayrı telden çalıyor kaç gündür bizim piyasa ayrı.özellikle bu ay başından bu yana bu böyle.korelasyon bozuldu.her zaman bire bir korelasyon mu vardı? hayır ama çoğu zaman it ite, itte kuyruğuna hesabı.gündüz fdow önden gidiyordu ardından dax ardından bizim piyasa.
ya onlar hızla bize yaklaşacak ya da biz hızla onlara.ama bu aradaki fark bir noktada kapanıyor.
bakalım bu sefer nasıl olacak.
trend the end için bence BİŞEY EKSİK![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
patronlar oy verin yaww..ropotapla ya ayboluyor
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5842
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri