stro bull patron .... pairte ... altın gümüş .. imkb dipledi bence .... .. buralarda fiyyatsal olarak .... yıl sonu rallisi tüm hızıyla yolda bece tahminim .....
stro bull patron .... pairte ... altın gümüş .. imkb dipledi bence .... .. buralarda fiyyatsal olarak .... yıl sonu rallisi tüm hızıyla yolda bece tahminim .....
2013,00
Ben 4. aşamadayım galiba...Her ne kadar histem histem desem de artık sistemsiz tek bir işlemim bile yok.. Ama bazen o sisteme uyuyorum, bazen bu sisteme. Bazen 15dk'lıkdan trade ediyorum, bazen 1dk'lıkdan... Bunu da tamamen tecrübeme dayanan bir şekilde seçiyorum... Çıkışlar ise "piyasa karışıksa kara geçince cebe indir, yok trend var gibi görünüyorsa bekle" şeklinde oluyor...
![]()
hayır,sen değilsin, olamazsın forumdaki, nayır sen değilsin bu hayırsız boğa karşımdaki..
selpatros bence bull veya bear olayı yanlış patron..en kralı bukalemun olmak...strobukalemun yada kısaca strobuk.....
adam kitap felan da okuyo bol bol..hem book un buk u hemde bukalemun un buk u..bundan sonra ona strobuk diyelim..
yok ya ne zaman ne istersek onu diyelim..stro apla demek yasaktı sadece
![]()
BANGA mühim
full mekanik 15 dakka 4 kez üst üste haşırt var 4000 puancık. olmayan parasıylayani kaldıraçlı işlem yapan gerilim yaşayabilir tabi
![]()
80800den long oldum saatliklerde 3lü dip oldu. 1000 point aşağı stop koydum. ziztemler zatta gayhan üstad zatta roket olurrrrrr
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Buradan yukarı diyorum kesinlikle,
Ama bu hareket bezgin bekiri bile bezdirecek bir yavaşlıkta olabilir.
Unutmadan bir sorum olacaktı.
Bu ay yurtdışı tatil günlerini bilen varmı?
Yada nereden öğrenebiliriz, malum yurtdışı noel tatilleri uzun oluyorda![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri