Yok para yönetimi yada sistemsel açıdan oldugunu düşünmüyorum.
Pozisyonu herzaman takmam kafaya o konuda rahatım çogu zaman.
Ekran başında çok vakit geçiriyorum..Radyasyonla beslene beslene bu hale geldik heralde.
![]()
Ben de tam tersi geçimimi trading'den sağlayabilsem de başka işte çalışmak zorunda kalmadan tüm gün trade edebilsem diye düşünüyorum.. Bence dünyanın en zevkli işi bu..Ama böyle birşeye kalkıştığım an kaybetmeye başlarım gibime geliyor.. Kendime güvenemiyorum henüz...
En geç salı günü 84000 oluruz pala,
Naz yapma eline bişey geçmez.
Full longları mümkün değil kapamam ona göre.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Veriler fos çıktı... Bu piyasayı hareketlendirmek için ne lazım arkadaş... Pariteler de hareket etmiyor... Yıl sonu durgunluğu erken mi geldi ne... üvvv...
strobaba strobaba senin dişlerin neden bu kadar büyükvay be bu iş yoğunluyğu falan mikemmel oldu..bu hafta ziro işlem ve şort devam tebiki...graşkaaaaaaaa
BANGA mühim
strobukalemun baba, şöyle bir hesabım bvar ne bilim.....kabaca
84000-80500=3500,
80500-3500=77000 felan..
umut fakirin ekmeği ancak acaip müsterihim şu an..hehehe
BANGA mühim
asti lem sistem ne alemde ay başından bu yana? benimkinde 28.000 pıvan kar var
bu kar bana fazla geliy sistemsel olarak 1/2 sana verebilirim.kardeş payı
şaka bi yana hakikaten durum nedir asti? içler acısı mı? yoksa evlere şenlik mi diyelim? yoksa ne şiş yandı ne kebap modunda mı? şunun için soruyorum sistemleri takibe başlayalı aşağı yukarı 3,5 sene oliy.envai çeşit 1G 2G sistem gördüm fakat hiçbir dönem bu kadar kötek yediklerini hatırlamıyorum be sistemlerin.aralık başından hatta kasım son 10 günden bu yana feci sistemler.
ne diyorsun asti bu işe?tüm doğru bildiklerimizi unutalım mı?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
spot 80000 kritik bir nokta![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Strobaba da sormuş..MTX deki default periyotta %33 e düşmüş getiri..şu kesin son 2 hafta felaket.... sisteme birebir uysak ciddi gerilimimiz olacaktı...
kanaatimce bu işin bir evrimi var..
1-Histem
2-Sistemik histem
3-Sistem
4-Histemik sistem
5-Ne zaman sistem ne zaman histem olacağını bilmek![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri