mrb arkadaşlar aranızda yeniyim ilk mesajımı yazıyorum, buradaki teo adlı arkadaşı isabetli kararlarından dolayı kutluyorum.
mrb arkadaşlar aranızda yeniyim ilk mesajımı yazıyorum, buradaki teo adlı arkadaşı isabetli kararlarından dolayı kutluyorum.
Sevgili Jerfin
derinlik merinlik hiç bir şey çıkmaz. Bunlar obsiyon işlemleri yapıyorlar. Henüz bunlar tezgah altından döndüğü için bizlerin tam olarak takib etmesi mümkün değil.
Obsiyonlarda sattıkları malın %10 unu piyasadan almak zorundalar. Biz spota baktığımızda yüklü yabancı alımı görürüz. Adam belli olmasın diye 3-5000 kontratta vadelide alım yapar... Çık çıkabilirsen işin içinden. Bilmem anlatabildim mi
Mesela Temmuz başı piyasanın gereğinden fazla dipleme sebebi obsiyonlardaki MC satışlarıymış. Biz de mal mal AKP davasıyla ilgili düşüyor zannediyoruz.
Piyasanın 3-5 banka kağıdıyla hareketlri de yalnızca obsiyon işlemlerinden kaynaklanan hareketler. Biz burda ekrana bakıp bin türlü hikaye yazıyoruz ama onlar farklı kulvarlarda koşuyorlar. hele ki aralarında bu forumlardaki yorumları okuyanlar varsa ne eğleniyodur![]()
Konu catedral tarafından (05.09.08 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.
hoşbulduk kardeş az çok hepinizi tanıdım, 10 gündür okuyorum ama ilk kez yazıyorum çünkü onay mesajı msn de önemsizler kısmına gelmiş yeni farkedebildim hehehehe![]()
Okuyan olduğu kesinde, acaba diyorum bide bizim lugattan yazan varsa o zaman tam şenlik oluyor, benim üzerinde durduğum budur.
Fannie mae bugün 6,42 ye düşmüş, geçen gördüğü en düşüğün altına gelmemiş 6,41 civarında bir dip yapmıştı ya onu diyorum, bişeyler dönebilir bence, saygılar.
Konu bull market tarafından (05.09.08 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
flat kalsan dert kalmasan bir dert şimdi shortları bozduguma yanmayımda napayım
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
pariteler tekme tokat girdiler, Nzd/usd short açmamla kapatmam arasında 5 dakika geçmedi 60 pips kazandırdı, korktum ne oluyor diye hemen kapadım..Aslında sinyal gelmeden kapatmak adetim değil ama neye uğradığımı şaşırdım...![]()
Konu teo tarafından (05.09.08 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, 66bozok66
bozoklar çoğaldı bir bozok daha gelmiş![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri