-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayıyorlar,adam marke edıyorlar, ıcerıden bılgı alıyorlar ama trende karsı gelemezler sız dogru yonde olduktan sonra,
Kımse ana trende karsı duramaz, adam marke etmeye calısan bu yuksek kaldırım cocukları da sonunda paralarını sıfırlarlar,
Kımler geldı gectı, bu borsadan ben tahta yapıyorum dıye hava atanlardan..
Sevgıler...
Konu teo tarafından (04.09.08 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
11600-11800 no trade, 11600 altı short, 11800 üstü short tezim doğru çıkmıştır, dowda ilk hedef 11050-11075 arası sonra tepki, sonrası 10850 dir. Kırılımı ellerinden geldikçe geciktirdiler psikolojiyle oynamak için ama trendline'in altında sonunda olacağı buydu. Ayrıca gecelere flat girilmesi de tarafımdan yazılmıştı.
Sevgiler.
Konu jelibon tarafından (04.09.08 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.
evet düşük kaldıraç var olsun hele yurt dışındaki gibi 1/100 öyle 2000 puan içinde kucak dansı yaptırabilirlermi piyasaya.Piyasa ne yöne giderse o yöne gideriz .Bunlar hisse senedi tahtası gibi dökmece oynuyorlar.Oynasınlar ben genelde stop lossları 500 puan kadar açabiliyorum tutacaksam .yeterki senaryo düşündüğüm gibi gitsin .zaten her ay düşündüğün olsa parayı koyacak yer bulamazsın.ben yarından sonra derinliği kaldırıyorum vobtan direk banddan gelen fiyata göre yok o aldı bu verdi derken ele bakıyorum yok bir şey pehh.
evet, derinlik gerçekten kafa bulandırıyor.. 3 gündür yapmadıkları ali cengiz oyunu kalmadı.. dün garanti yi kullanıp çektiler piyasayı.. deutsche ahh deutsche.. ağustos vadenin son günlerinde de aynı şahıslar 2 gün spot da sürekli satış yaparak vadelinin başını kaldırmasına izin vermemişlerdi, çünkü yüklü kısadaydılar.... birkaç gündür bakıyorum yine aynı oyun mu oynanıyor spot u kullanıp vadelide satış mı yapıyorlar diye ama yapmadılar, yada başka kurumdan yaptılar..
aslında dolar ve faiz cephesi sinyallerini veriyordu 3 gündür bu çöküşün.. ne bakarsın alana satana, bak grafiğe yap işlemini işte![]()
pek anlamam elliot dan falan ama, şengöz'ün haftalardır bas bas bağırdığı 3 ün 3 ü dalga başladı mı yoksa![]()
Ama hiç yakışıyormu arkadaşlar, ben sabah açılışta kimse üzülmesin demiştim, maşallah her zamanki gibi akşamdan başlamışız, olmuyor böyle, sabahı görelim, uzunda olan arkadaşlarıda düşünelim, onlara bir teselli vereyim, açılış kötü olmayabilir ve ekstre kısalamayanlar kısalınca yukarı tepebilir bile, çünkü muhtemelen kötü haberin etkisi ABD piyasalarında sadece bugünlüktü, değilse zaten bugünkü hızlı düşüşün devamıda çabuk gelişirse 11000 civarından iyi bir tepki çıkışının başlangıcına tanık olabiliriz, ben isterdimki çabuk inmesin 11000 lere, öyle olursa daha derinlere giderdik diyorum, malum hızlı düşüşün boyu büyük olursa tepmede çabuk gelişir ve çok yukarılara tepebilir, anlayın işte, saygılar.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri