Sayfa 1644/13018 İlkİlk ... 64411441544159416341642164316441645164616541694174421442644 ... SonSon
156216 sonuçtan 19.717 ile 19.728 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Ankara
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1
    Toplam Teşekkür
    1 Gönderisine 1 kere teşekkür edildi

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imkb de sene sonuna kadar 56 bekliyorum ancak dow la ciddi sekilde ayrismasi gerekecek sanirim.Cunku dow son gunlerini yasayan kanser hastasini animsatiyor bana.
    Boyle bir seyin olmasi mumkun mudur sizce sn follow? Yanlis hatirlamiyorsam Atesen Aybars'in da oyle bir ongorusu vardi gelismekte olan piyasalar ayrisacak seklinde. Oyle bir sey olursa ona da alisiriz gerci Dow'daki her turlu spekulasyona alistigimiz gibi.

Karadeniz'de petrol falan bulduk derler mesela

Dow'da 3. ceyrek bilancolara kadar gozle gorulur bir gercek var ki oda ABD bankalarinin durumu ve bu bankalarin risklerini hangi oranda Avrupa bankalarina devrettigi muammasi.

Hatirlarsiniz Bear Stearns'in hisse degeri 2007 yilinda 170 $ iken 2008 yilinda Mart ayinda 30 $ olmustu. Fakat JPMorgan, Bear Stearns'in risklerini ustelenerek piyasanin tepe taklak gidisini durdurma cabasiyla Bear Stearns hisselerini 2 $ birim fiyat ile satin almisti. Daha sonra JPMorgan FED'i kirmayarak 2$ fiyat tanimini 10$'a duzeltti ve FED'in spekulasyonuna destek verdi.

Ferdi ile Fadime ve Lehman icin benzer senaryo olur mu olur! O zaman Dow'u kimse tutamaz herhalde. Sistemsiz calisan ayilar mahvolur. Cunku Fed'in elinde secimlere kadar spekulasyon yapmak disinda baska bir kozu var mi yok mu emin degilim.
    Konu Kanarya tarafından (03.09.08 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

hadi baakalım ben gelene kadar dowa versinler yoksa yine tatsız bir gece olucak

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalış tobo...... fdowda.....
    Hadi gözün aydın,seans kapanmadan bir dilek dilemiştin, Şu kadar da olmaz diye,
    dileğin geçekleşecek bu aksam hehehhe
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

hangi kurum ronaldinho?
    aslinda -% 1 civari dusus ideal , -%0.6 olsa sabaha future dususe devam etse daha iyi olur derim ancak sert vercekler.Lutfen dow un grafigini dikkatli inceleyin.
    Dün gece dowa sert verdiler de ne oldu?Biz bugün artı olduk.Dowa bakmanın alemi yok.Dow sadece bizi artarak gazlayacak.Bu arada petrol düştüğü için imkb ye alım geliyor olabilir.Uzun vadeli fon olabilir alanlar.Kurumum tera menkul değerler.Buyrun günde 7000 kontrat siz de yapıyorsanız siz de geçin tera menkule 55 60 kuruşa.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

vadeli günlük.....

tam inen kanal sınırında kapattık... bir aksilik olmazsa yani dow üzerine düşen görevi yaparsa bu gece, bizde yarın uzun bir çubukla yukarı geçebiliriz burayı .....

günlük uyumsuzluga dikkat...geçende atmıştım bu uyumsuzlukla ilgili grafiği..
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Ronaldinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .Buyrun günde 7000 kontrat siz de yapıyorsanız siz de geçin tera menkule 55 60 kuruşa.
    Sevgili Ronaldinho,rahmetlik dedemi hatırlattınız,derdi ki, çok yapmakla çok çocuk olmaz..

7000 kontrat deyince aklıma geldi...

Sevgiler...
    Konu teo tarafından (03.09.08 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi gözün aydın,seans kapanmadan bir dilek dilemiştin, Şu kadar da olmaz diye,
    dileğin geçekleşecek bu aksam hehehhe

olsada farketmez anlamında yazmıştım...
    bugun dowun yaklaşık yüzde 3 eksisini yediğimiz gibi...

dow iyi kapatırsada yarın çoşku olur bizde....
    grafikleri ona göre ayarladılar...
    bide o anlamı var.... he hee

sevgiler..
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Ronaldinho,rahmetlik dedemi hatırlattınız,derdi ki, çok yapmakla çok çocuk olmaz..

7000 kontrat deyince aklıma geldi...

Sevgiler...
    Çok işlem yapmasam o kadar vermezler ama taş çatlasın 0.8 ytl olur.İlk başlayana bile o rakamı verirler.Ben de yardımcı olurum.Biz tera menkulle duygusal bağ kurduk.İlişkilerimiz çok iyi.Çalışanları seviyorum.İlgileniyorlar.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

Şunu da belirteyim eğer shortlarımı mbm gibi 50600 lerden kapatıp long olsaydım bugün yüzde 50 kazanmıştım nerdeyse.Ben o shortları 51150 den kapattım ona rağmen 1500 puan almışım.Görüşmek üzere.Burada herşey sistemle şunla bunla olmaz.Tecrube konuşur.
    dün ben geceden uzundum... sabah hatam yüzünden ters başladım...
    o kapadıgım kısalar gün içi 950 den açtıgım kısalardı..
    dün gece kapanışa dogru dowun grafiğine bakmayıp bariz aşagı uyumsuzlugu kaçırdım...
    her zaman böyle net olmazdı...

geceden kısa olsaydım bugün gündüz tadından yenmezdi....
    karla kapattık ama... dediğin rakam olurdu bendede...

kısmet.....
    Konu mbm tarafından (03.09.08 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

fdowdaki üst üste iki dip onaylanmayınca yukarı uyumsuzluklar kendini göstermeye başladı....
    gündüz dünün tersi olur demiştim dowda.......

bakalım artı yüzde 1 in üzerinde kapatabilecekmi.....

bizim vadeli grafigi yarınki çoşku için hazır.....

hadi dansöz dow....yamuk yapma.....

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Çok işlem yapmasam o kadar vermezler ama taş çatlasın 0.8 ytl olur.İlk başlayana bile o rakamı verirler.Ben de yardımcı olurum.Biz tera menkulle duygusal bağ kurduk.İlişkilerimiz çok iyi.Çalışanları seviyorum.İlgileniyorlar.
    ronaldinho kim o kadar islem yapsa ilgilenirler.Benden sana bir tavsiye araci kuruma yilda bu kadar komisyon verecegine al bir araci kurum olsun bitsin.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

bu dow harbiden sapitti - %0.7 den artiya simdi tekrar %0.5 e hey masallah.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)