Ronaldinho Nickli Üyeden Alıntı
İlk seans sonu deutsch garandan 200 000 lot cizdi son saniyede.Ben de dedim bunlar acaba salakmı.Seans sonu olayı görüyorsunuz.Bu alıma al vermeyen sistem işi bilmiyordur.Vob artıya geçmemeliydi.Şöyle bir günde parayı longtan kazanacağım aklıma gelmezdi.1500 puana yakın kar bıraktı nette vob bugün bana bereket versin.Şu garandaki alışa geceye full long kalmadan edemezdim.Bu borsa bu dow geberince düşmedi de daha ne zaman düşecek.Ben ister 6000 yazarım ister 10 000 düşecez.Bir ordino ortalığı böyle dağıtır.Sistem mistem de masal olduğunu bu ordino bal gibi gösterdi bugün.Neyse kendinize iyi bakın.Bu borsa artık daha düşmez.Bu alım gelmemeliydi.Short artık zarar yazar.Gece 100 adet long görüşmek üzere.
Ronaldinho siz sistemsiz mi trade ediyorsunuz, ben sizin sistem var diye düşünüyordum.
Yani garantiden 200.00 aldılar, veya Deutce sattı ile geleceğinin başkasının kararlarına bağlamak, bana biraz ters geldi,
Yani Garantiden birisi 200.000 aldı ise, 200.000 de birisi satdı, Şimdi Ordinoyla alan akıllıda , onu satan niye akılsız onu anlayamadım.
Peki bir soru, Efg 1.000.000 lot garanti aldı, ona da Teo sattı, Şimdi siz hangisinin arkasına takılacaksınız?
Cevap: Hiç biri, kendi sisteminize uyacaksınız..
Bir tavsiye haddim olmayarak,siz uzmansınız ama, hayatınızı büyüklerin aldığı pozisyonlara göre idare edecekseniz, niye boşuna burda yırtınıyorsunuz,Deutche'nin kararlarına güveniyorsanız,adamların fonları var, onları alın, Hiç burada dert taşımayın..
Sevgiler...
Konu teo tarafından (03.09.08 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri