Yauuff,
Bu usd-try 1.481.5 üstüne attığım halde,one minutesine bilem al dedirtemedim...üww...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
belhal system uncensored..click for free(memü nerelerde yaww)
AL:
c>Ref(HHV(H,9),-1)
SAT:
c<Ref(LLV(L,9),-1)
..ahada bu formül belhal grafının görünen kısmmındaki sinyalleri üretir..ama geçmişleride eşleşirmi bilemem
sonuçta herhnagi bir bölgede aynı 3 sinyali üretecek sonsuz sistem yazılabilir
ve bunların bazıları binlerce puan zarar yazarken bazıları da o kadar kar yazabilir...yani belhal sistemi muhtemelen bu yazdığım değildir....heheheh..piff...çok işlem yaptırıyi
kom herşeyi götüriii...bundan da iyi geyik çıktı ha...hamsiye fit olaydık keşke..heheh
BANGA mühim
yav ne sistem ettum buyuk duşüş,buyuk çukuşlaru gösterur,duşuşün çukuşun devamu varmu der.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
ohaaaa... AG -%5....patronlar patronu selpatrosu teprik ederim...
BANGA mühim
yaw bu arada..dost bildik geceye aynı pozda girdik diye sevindik..fekat biri avatarımı araklamış öbürü imzamı..üwww..bu nassı dünya..nerde insanlık üww....üühühühüh..
yakışmış patron avatar teprik ederim... strobear patron; imzan hala terste kalmış durumda![]()
BANGA mühim
ahha tepiyo biraz .... ag au .... moralim düzeldi ... ... çekinme patron .... taklitler aslını yaşatır ... senin avatar yaşasın diye taklit ettim ...... ühühühü
2013,00
Günaydın, bol kazançlar...
Dowun günlük grafiği..
Grafik hareket ve kanal yapısı açısından benden başka benzeten çıkar mı acaba?
1 tepe..
2 sert düşüş ve çiftli dip..
3 ikili tepe...
![]()
Dowa boz bir ayı girdi bir anda 30 puan düştü forekste...-60 oldu...
Günaydın..)
Dünya çöküyor sanki...Nereye elimi atsam ucuzlamış...
Ben lüks severim azcık pahalı olsa iyiydi..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri