Lem bu EurUsd de çakıldı kaldı... Kapatsam mı na'apsam... üvvv.. Pozda oturmak benim gibi scalper'ın biri için çok zor iş yaw... 1.3325 üstüne çıkarsa kaparım gider... üvvv...![]()
![]()
![]()
Lem bu EurUsd de çakıldı kaldı... Kapatsam mı na'apsam... üvvv.. Pozda oturmak benim gibi scalper'ın biri için çok zor iş yaw... 1.3325 üstüne çıkarsa kaparım gider... üvvv...![]()
![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
onu dokuzu anlamam mondiyosagnesel graşka ....
2013,00
hacıbelhal,
klonladım ben senin sistemien azından görünen kısmını kesin klonladım..görünen kısımda sadece 3 noktadan bar sayarak, sistemin genleri elde edilebiliyor...genetik kodları kolay göründü...
eğer bende görünen sende görünmeyen kısımları da aynıysa, de bana da, sana şantaj yapayım..iki adet taze lüfer göndermezsen formülü yazarım foruma
![]()
BANGA mühim
geldinmi astiprof ..... hani graşka ....
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
bende şaşırdım kaldım sisteme
hadi sistemi geçtik.siteme tam bağlısın orayıda anladık
belhal kardeş haberlerde oluşan hızlı iniş çıkışlara bilem tepki vermiyor
geçeh kısa idi.fitchin türkiye görünümünü açıkladığında paniklem bile vermemişti kısaları
çelikgibin sabır var maşallah
helal olsun
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
O gece bu gece)))) (gerçı başka maç yok)
bol şans
haydı bursa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri