Cevap: Hejjjbiri...
İdeal OBO şöyle olur, fiyat aşağıdan gelir, formasyon tamamlanınca aşağıya gider... Yukarıdan düşerek gelen formasyon OBO olmaz.. Tersi TOBO için de geçerli.. Şu an eyle bişey yok...
Ama ikinci resimdeki trend çizgisi önemli... üvvv...
İmza: StroFlat..![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Short devam short
Endeks 30 u 79000 e düşmekten kimse kurtaramaz
Şelaleeeeeee![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hımmmm...TOBO düşüş bitiş, OBO yükseliş bitiş formasyınudur derdi kısaca...eğer TOKOBA the VOBIX olsaydı
üwww.bari kızılcıklar olaydı..vob dan geçtik de..tarım iyi olsun bari.üühühhü
BANGA mühim
çok gıymetli saraylı patron... şu anı ve fiyatı not alınız lüften
BANGA mühim
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Yyld löng.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
EURUSD için bir Strobear isimli trader'dan istek parça geliyor:
ooooooo..... mondiyoooo...
Projeksiyon hedefi: 0.9999
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Strobull patron,
Aha da FDJ deki bull burda..amma tuzağı nerde...bir yerd ebir tuzak olması lazım onu göremedim...veristrep??
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri