Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bu arada 120 dakikalıkta;
a) Dev tobo olabilir
b) a seçeneğinde tobo diye görünen şeklin ikinci omuzu Elmas formasyonu olabilir..elmas düşüş formasyonu deelmiydi lo..noolcek şimdi..strobaba olsa aha elmas varsa hedef 105000 derdi...
alüü..yok mu başka teknik analiz düşmanı
BANGA mühim
bir de patron.."önce az çıkıp sonra düşerse, vay be boğa tuzaklı obo oldu gördünmü kafir obo yu ne güzel çalıştı" durumu var...
anlaşılan o ki, şeklin obo ya benzemeye başladığı her yerde, acaba olacak mı olmayacak mı tereddütü var.... ki bu tereddüt acaba çıkacak mı çıkmayacak mı tereddütü ile aynı tereddüttür..deel mi..üstelik yine %50-50 dir ihtimaller..bu durumda söylemesinin havalı olması dışında (o da dah aönce duymayana karşı söylenirse) bu obo nun herhangibir andan hiçbir farkı yok he mi..üühühühüh![]()
BANGA mühim
obo,tobo,v.s. ; ew cilerin subjektif dalga sayımı gibi öngörü esaslı yaklaşımlar...
ama subjektif olanın ,objektif olma mecburiyeti yok,ya da gördüğünüz herşey oluşmayabilir...
bu durumda napmalı,matematiği kullanıp,piyasanın düz giden bölümlerinde bize çarnaçar puanları vermesini beklemeli,ki buna sistematik trend takibi diyoruz....
yani bi yerde,garantiye kaçmalıyız,ötekiler garanti değiller...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
pala said that: bol işlem yapın raconu ben keserim![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
85025 long
84725 short
84950 long
güne çarpılarak başladı 5 dk lık..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
15 dklıkdaki triyengıl yukarı mı kırıldı yoksa yukarı kırıldı süsü mü veriolayyy...yoksa o triyengıl deel mi..üwwww
BANGA mühim
pala giydiriyor sanki bakalım ne yapacak öğlen arası
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
STrobull,
hem seri hem de serious sorularımız var patron...
-VOB 60 sklıksa OBO var mı
-VOB 120 dklıkda dev tobo var mı
-VOB 120 dklıkda ikinci omuz aslında elmaz mı
-VOB 15 dklkıkda ranning kırıldı mı yoksa tuzah mı?
-Kızılcıklar oldu mu selelere doldu mu
Gönderdiğim şortlar pala ya oldumu
BANGA mühim
faiz yukarı borsa yukarı dolar yukarı hangisi yanlış acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri