yazamadım sabahtan dışarıdaydım telefonla halletim işlemleri neyseki zararı cıkarttık..51200den shortlayabildik
yazamadım sabahtan dışarıdaydım telefonla halletim işlemleri neyseki zararı cıkarttık..51200den shortlayabildik
Spot dayanıksız çıkacak galiba, spot için 49374 altı iyi olmaz gibi, saygılar.
Konu bull market tarafından (03.09.08 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.
51.100 shortlari 50.600 den kapadim 1 gunde 700 puan yeter fazlasi sikinti yaratiyor flat bekleyelim kafamiz rahat olsun.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
50600 flat.... sınırda dolaşıyoruz... bu şekilde seyredeyim biraz..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Ulan ne 50600 müş beeeee! Ters pozisyonda olsak şimdiye çoktan yalan olurdu.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
yeni geldim hala bi değişiklik yok benim neznimde git gel konya tam![]()
bi dertten muzdaribim bu usta milleti amma cins ya bugün git yarın gel deli ettiler beni
o garanı tutan ordinoyu vereni bi yakalarsam varya ağır mübarek gün. töbe töbe ya
50575 tekrar uzun.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri