dur bakayim ustasina bir sorayimMBM ISC DE GUNLUKTE BEARISH DIVERGENCE VARMIDIR??
dur bakayim ustasina bir sorayimMBM ISC DE GUNLUKTE BEARISH DIVERGENCE VARMIDIR??
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
günlükler işcde uyumdsuzluk açısından sıkıntılı evet....
yalnız trendlerde çok bir önemi kalmıyor bunun...
hele kagıt bazında... onu dinlendirirler başkasıyla götürürler endeksi...
sonra diğeri dinlenir iş c hareketlenir....
benim esas bir kaç defa dikkat çektiğim spot ve vadelinin 15 daklıgı hala alda...
spottakini ben çok önemserim...
spot sata gelmeden kısalar can yakar hep....
dün hızlı çıkarken çok uyumsuzduk... bahane oldu dow...onları düzelttik ve aldayız hala....
bunu bilir bunu söylerim.....
en son 49950 uzuna devam
Konu mbm tarafından (03.09.08 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
51400 flat biraz bakalım
49700 den beri uzun, şimdilik bozulma yok..
51.100 Maliyetli Shortlari En Iyi Yerden Kapatip 1 Hafta Islem Yapmiycam Bu Is Sistemi Filan Gecti Kumara Donmeye Basladi,hissediyorum !
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Selamlar size günaydınlar.Burası 1 ay içinde en az 6000 aşağıda olacak.Üstünü izleyince görürüz.
Flat short oldu.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
rüyalarda buluşuruz bulut
Bu bir yükseliş değil çöküş trendinin başlangıcı bundan eminim artık sistemmidir nedir onu bunu bilmem de beynime net sat geldi az önce.Eğer az önce artarken vob artı olsaydı long zamanı olabilirdi ama şimdi artık daha yükselmeyiz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri