Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Eur/usd 1,33 civarına yükselirse bizdede kan kaybı bir süreliğine durur, fazla yukarı yapmasakda yatayda kalırız diyorum, olmadı biraz al verdirirler 84000 lerden işlem yaparak, heyecan olur, ama günlükler kötü be, sonuç kaçınılmaz, şelale devam bence.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
84400 bence önemli yerler yarın orayı test edersek iyi olur kendimce longum ya ondan diyom86000 ler önemli uptrend devam edecekse buranın üstüne atmalı kendini yoksa günlük grafın toparlanması çok zor
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
105000 ocak ortası görebiliriz eğer 80800 desteği kırılmaz ise Asti ve stro hocam![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Saraylı abi, hoşgeldin sefalar getirdin. Sevgiler, Saygılar abi.
Patron diyelim ki 80775 görüldü ve milletin canı ona rağmen long'lamak istedi.. Ne olacak piyasa çıkmayacak mı o zaman? Yoksa o insanlara 80800 kırıldı diye long'lamak yasaklanacak mı?
Yaw şu teknik analiz kadar gıcık olduğum birşey yok hayatta yaw....Yok yok var.. Makro-ekonomik analize daha çok gıcık oluyorum....
![]()
strobull ralli on the way
BANGA mühim
Tepeden ilk düşüşün dibine göre Fibonacci Extension alınca... Vayyy... Şu nokta atışına bak.. Yaw bu teknik analiz çok faydalı bişey galiba yaw...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri