zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...
zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...
BANGA mühim
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Saatlikler al vermeden dönüyor hep
Ayıon 24 ündede fitch haberiyle yükselerek böyle kapanmıştı
Sonra şelaleye devam etmiştik.
Short devam short.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Spotun coşkusuna rağmen makası 300 e kadar indirdiler.Gerçi makasın daralması uzuncular için daha iyi.92 civarından +1000 küsur makasla iyi poz kapattılar..
peh..son dakikada hülüülüllü yapsalarda 83000 üzerine şort yapacaktım amma gısmet değilmiş...gecey filat
BANGA mühim
saraylı hocam hoş geldiniz.
Hocam yotumlarınızı özledik.
Bir zamanlar STR ye göre destek ve dirençleri veriyordunuz artık onlarıda göremiyoruz. Ne yapalım STR yi çöpe atalım mı ? Her halde str ye takılmıyorsunuz.
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bugün 1200 puan kayıp var artık mecburen sistem gereği geceye long kaldım
battı balık yan gider olmadı artık 5000 den mahsup ederek gidiyoz bu gidişte 5000 yarısı gidecek galiba ulen kaya ben nediyim sana 80900 den döner dedin boşver sistemi be bugün 15 likde 3 sinyal geldi 3 de haşat etti (son sinyal hariç ) beni uyma dedim kendimce ama 400 puandan stoplayrak 1200 puan girdi![]()
halbuki 80900 den hislerim döncek diyordu![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri