Sayfa 1614/13018 İlkİlk ... 61411141514156416041612161316141615161616241664171421142614 ... SonSon
156216 sonuçtan 19.357 ile 19.368 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Nazar değmesin grafiğin güzelliğine bakın hiç düşermi bu, en fazla orta banda gevşer açılışta...

Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Nazar değmesin grafiğin güzelliğine bakın hiç düşermi bu, en fazla orta banda gevşer açılışta...

Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

dax saatlik.....

dax olayı çözmüş... aşagı uyumsuz kapatmış.......
    açılışla aşagı gelir oda........
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

dax saatlik.....

dax olayı çözmüş... aşagı uyumsuz kapatmış.......
    açılışla aşagı gelir oda........
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

evet dostum bizim graf realiz yapar short signal gelmeden yukarya doner su gorünmeyle

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

evet dostum bizim graf realiz yapar short signal gelmeden yukarya doner su gorünmeyle

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

dow dedigim gibi kapadi bence boyle kapamasi daha fazla duserek kapamasindan daha iyi.Dusus yarin fdow da devam eder.51.000 gevsemesine kesin gozuyle bakiyorum acilista olmasa bile ilerleyen saatlerde gorur.Bugunku dow da yasanan dow a supheyle bakmama neden olacak bundan sonra.Ronaldinho hakli cikabilir.Neyse herkese iyi geceler.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

dow dedigim gibi kapadi bence boyle kapamasi daha fazla duserek kapamasindan daha iyi.Dusus yarin fdow da devam eder.51.000 gevsemesine kesin gozuyle bakiyorum acilista olmasa bile ilerleyen saatlerde gorur.Bugunku dow da yasanan dow a supheyle bakmama neden olacak bundan sonra.Ronaldinho hakli cikabilir.Neyse herkese iyi geceler.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    helal dowa
    nasıl yedik bu oyunu ya...sahte sahte yükselmiş adamlar..

bu vobda 99 tane doğru işlem yap...
    bir tane hata yap... doğruların hepsini alıp götürüyor....

öyle bir yer burası......

bir gün grafiğine bakma bunların, cezayı hemen kesiyorlar... hiç af yok...

yukarı uyumsuzluk ihtimalide ortadan kalmak üzere...tamamen kalkmadıda
    tam bıçak sırtında.. burdan topladı topladı..yoksa iptal oda
    Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dow da 11700 e stop koyup shortlayan adam eylül ayında 6000 puan py amcaya geçirir diye düşünüyorum.İşyatırıma vermişlerdi bir ara 2500 puan fark yaptırmışlardı.Sanırım onlar iş yatırımın fonlarını zarar ettirdiler bilerek ve halkın parasını gasp ettiler o vadede.Halk da napıyorsunuz demedi kesin.Şimdi bu 1400 puan farkı kime yaslayacaklar bakalım.Bunlar yarın farkı 600 e indirse kimse karşı cıkamaz bunlara.Bu gece ciddi sinyal verdi dow.Dojinin kralı bu.

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    helal dowa
    nasıl yedik bu oyunu ya...sahte sahte yükselmiş adamlar..

bu vobda 99 tane doğru işlem yap...
    bir tane hata yap... doğruların hepsini alıp götürüyor....

öyle bir yer burası......

bir gün grafiğine bakma bunların, cezayı hemen kesiyorlar... hiç af yok...

yukarı uyumsuzluk ihtimalide ortadan kalmak üzere...tamamen kalkmadıda
    tam bıçak sırtında.. burdan topladı topladı..yoksa iptal oda
    Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dow da 11700 e stop koyup shortlayan adam eylül ayında 6000 puan py amcaya geçirir diye düşünüyorum.İşyatırıma vermişlerdi bir ara 2500 puan fark yaptırmışlardı.Sanırım onlar iş yatırımın fonlarını zarar ettirdiler bilerek ve halkın parasını gasp ettiler o vadede.Halk da napıyorsunuz demedi kesin.Şimdi bu 1400 puan farkı kime yaslayacaklar bakalım.Bunlar yarın farkı 600 e indirse kimse karşı cıkamaz bunlara.Bu gece ciddi sinyal verdi dow.Dojinin kralı bu.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Yuh artık, terse kaldım diye üzülme, sinyal yönünde pozisyondayım diye sevinme, yurtdışı herkesin hesabını dürer oldu, tekerleme gibi oldu ama idare edin artık.

yani ne zamandır böyle bişey görmedim, hatta belkide görmedim, dow futur sabaha artı olur artık canım, bizimkiler aslında kantarın topuzunu kaçırmışlardıda, yinede sınırlarda kapanmıştık, sabaha açılış eksiş olsa bile 51000-51200 kırılırsa yarın için 50700 seviyeleri var, orasıda tutmayacak gibiyse zaten açılışta kötü olabilir diyorum, fakat ne kadar kötü olsada şu yurtdışının aşağımı yukarımı kıracağını görmeden bizde aşağı yada yukarı dümeni kıramayacağız galiba, al sata devam saygılar.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Yuh artık, terse kaldım diye üzülme, sinyal yönünde pozisyondayım diye sevinme, yurtdışı herkesin hesabını dürer oldu, tekerleme gibi oldu ama idare edin artık.

yani ne zamandır böyle bişey görmedim, hatta belkide görmedim, dow futur sabaha artı olur artık canım, bizimkiler aslında kantarın topuzunu kaçırmışlardıda, yinede sınırlarda kapanmıştık, sabaha açılış eksiş olsa bile 51000-51200 kırılırsa yarın için 50700 seviyeleri var, orasıda tutmayacak gibiyse zaten açılışta kötü olabilir diyorum, fakat ne kadar kötü olsada şu yurtdışının aşağımı yukarımı kıracağını görmeden bizde aşağı yada yukarı dümeni kıramayacağız galiba, al sata devam saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)