Sayfa 1610/13018 İlkİlk ... 61011101510156016001608160916101611161216201660171021102610 ... SonSon
156216 sonuçtan 19.309 ile 19.320 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

vay be imkb kapanışıyla 280 puan fark 11490da.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

vay be imkb kapanışıyla 280 puan fark 11490da.

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Selamlar.hdioxyde adlı üyenin attığı grafiğin aynısını ben de matriksimde çizdiğim için geceye ne var ne yok short kaldım.Alt banttan üst banda çıktı bir anda fiyatlar.Aracı kurumda dealer ile muhabbet ederken dow eksi olurmu acaba ya demiştim.O da eksi değil de belki yüzde 1 düşer demişti.11760 idik ozaman.Harbiden de dow eksi oldu tahmin edilmeyecek birşey bu.Ben peki naptım bugün yükselişte ne kadar bilsem de yükselişi düşüşe oynadım zarar ettim.Ama ben öyle pes edecek değilim kolay kolay.Zarar 1500 puan da olsa 2000 de olsa sorun değil.Vadeliden geri alacam onu.Yarın zaten zarar marar kalmaz.Ama şunu belirteyim.Imkb nasıl 39 000 altına gelmeyip bir anda ucurdular.Şunu asla unutmayın dow da 11750 üstüne asla çıkmıyor.Yarın dow çok düştü daha düşmez demeyin sakın ha.Bugün fitil ateşlendi.Benim beklentim daha önceki dip aşağı kırılma vakti gelmiştir.Bugün fdax az düşüyor yarın duman olacak dax ile orası bence kendinize iyi bakın.
    Konu Ronaldinho tarafından (02.09.08 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Selamlar.hdioxyde adlı üyenin attığı grafiğin aynısını ben de matriksimde çizdiğim için geceye ne var ne yok short kaldım.Alt banttan üst banda çıktı bir anda fiyatlar.Aracı kurumda dealer ile muhabbet ederken dow eksi olurmu acaba ya demiştim.O da eksi değil de belki yüzde 1 düşer demişti.11760 idik ozaman.Harbiden de dow eksi oldu tahmin edilmeyecek birşey bu.Ben peki naptım bugün yükselişte ne kadar bilsem de yükselişi düşüşe oynadım zarar ettim.Ama ben öyle pes edecek değilim kolay kolay.Zarar 1500 puan da olsa 2000 de olsa sorun değil.Vadeliden geri alacam onu.Yarın zaten zarar marar kalmaz.Ama şunu belirteyim.Imkb nasıl 39 000 altına gelmeyip bir anda ucurdular.Şunu asla unutmayın dow da 11750 üstüne asla çıkmıyor.Yarın dow çok düştü daha düşmez demeyin sakın ha.Bugün fitil ateşlendi.Benim beklentim daha önceki dip aşağı kırılma vakti gelmiştir.Bugün fdax az düşüyor yarın duman olacak dax ile orası bence kendinize iyi bakın.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

dow bu sefer harbiden sapitti kotu gelen bir veriyle olacak isler degil bizim kapanisla %2.5 farketti.Bu durumda yarin 51.000 alti acilis garanti gibi .Bizim 51 shortlari para kazandiracak vayyy beee
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

dow bu sefer harbiden sapitti kotu gelen bir veriyle olacak isler degil bizim kapanisla %2.5 farketti.Bu durumda yarin 51.000 alti acilis garanti gibi .Bizim 51 shortlari para kazandiracak vayyy beee
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

helal dowa
    nasıl yedik bu oyunu ya...sahte sahte yükselmiş adamlar..

bu vobda 99 tane doğru işlem yap...
    bir tane hata yap... doğruların hepsini alıp götürüyor....

öyle bir yer burası......

bir gün grafiğine bakma bunların, cezayı hemen kesiyorlar... hiç af yok...

yukarı uyumsuzluk ihtimalide ortadan kalmak üzere...tamamen kalkmadıda
    tam bıçak sırtında.. burdan topladı topladı..yoksa iptal oda
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

helal dowa
    nasıl yedik bu oyunu ya...sahte sahte yükselmiş adamlar..

bu vobda 99 tane doğru işlem yap...
    bir tane hata yap... doğruların hepsini alıp götürüyor....

öyle bir yer burası......

bir gün grafiğine bakma bunların, cezayı hemen kesiyorlar... hiç af yok...

yukarı uyumsuzluk ihtimalide ortadan kalmak üzere...tamamen kalkmadıda
    tam bıçak sırtında.. burdan topladı topladı..yoksa iptal oda
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erken konuşulmaz ama burası ilk açılış şu şekilde kaparsa dow 50600 olur tahminim bu yönde.

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erken konuşulmaz ama burası ilk açılış şu şekilde kaparsa dow 50600 olur tahminim bu yönde.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

bence dow kapanmadan biraz toparlarlar - %0.20 gibi kapatir diyorum.Ama yinede hayalkirikligi ve hezimet gibi gorunuyor.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

bence dow kapanmadan biraz toparlarlar - %0.20 gibi kapatir diyorum.Ama yinede hayalkirikligi ve hezimet gibi gorunuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)