şimdi bir şey diyeyim: artık bu tarz grafikleri çiziyor olmak o kadar kolay ki..birine sıfırdan bunu böyle bunu şöyle yap desen yapacak..
bu nasıl oluyor: önce çizmekten korkmayacak, bıkmayacaksınız..çizgiler yalan söylemez anlam kazandığı sürece!..bir yerden başlanacak ise önce bireyin kendi başlayacak..
ben eğitici rolümü hem kendim hem sizin için yapıyorum..neden çünkü ben de "MC" yemenin üzüntüsü, para kaybını yaşadım 2 kez..bir 3. cüsü olmaması için de eğitim-öğrenim moduna girdim..birşeyler değişmesini istiyorsanız önce "artık bu para kaybetme böyle devam edemez diyin öncelikle" sonra kendi düşünsel analizinizi yapın..çözüm yollarını objektif belirleyin, birilerine danışın, uygullamaya geçin..
malesef aracı kurumlar : sayın müşterimiz çook para kaybediyorsunuz gelin şurdan başlayalım , şöyle yapalım böyle edelim demiyorlar!..ee birileri demiyor ise artık siz kendi kendinize diyiverin...!
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Yer imleri