Dow ittiriyor kaktırıyor bizim araba gitmiyor...
Dow ittiriyor kaktırıyor bizim araba gitmiyor...
ben gider iyi akşamlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Dow günün en yükseğini gördü bence...
Geceyede short
Herkeze iyi akşamlar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Sterlin ile altın alarm veriyor gibi...Geçen günlerde ikisi nispeten daha güçlü duruyordu...
bugün 75 puancık (yazıyla yetmişbeş)alabildim sadece halbuki sabah 82950 de tam 1200 puan vardı keşke pozu kapa diyen sesi dinleseymişim
![]()
![]()
15 likdeki pupu larda güzel tepki geleceğini söylemişti aslında ufff hergün kazancaz diye bi şey yok zaten
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bu arada önceden bloguma gelip son zamanlarda çok devamsızlık yapan arkadaşlara ince bir sitem ederim. mesela Astatin,enorton,eloy,flexy,sekube ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.Hele bi quenn ablamız vardıki vedasız ayrıldı
tamam ben gündüzleri saat 3 den sonra katılıyorum ama çok değerli arkadaşlar değerli bilgileri paylaşıyorlar. kapımız hep açık. Müsait oldukça hepinizi bi çay içmeye bekleriz.![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri