a beutiful picture from vob .... with sazan channel ...etiket koymadım ... isteyen koysun .. ...
![]()
a beutiful picture from vob .... with sazan channel ...etiket koymadım ... isteyen koysun .. ...
![]()
2013,00
Hulem girletmişiniz dopiğimi işte yakaladım.
Sazan oynamıyor ve pozu yok. Ayrıca da çok yorgun. 44 yaş bu kadar yürümeyi kaldırmıyor. Bu arada bizimkiler hala yürüyor. Ben bir cafeye sıgındım.
Düşüş ahha başladı diye düşünenlerin 2 adet daha düşünmelerini tavsiye ederim.
Ole Vob.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ay düdüntdütüt...ben yapmadım selpatros yaptı..üwww... evet patron mikemmel bir yorum..longa geçtik zaten teprik ederik..60 dklık ed hakkını verdi 87xxx yaparak kannatimce..şimdi new high on the way..teprik ederim..
moruh zasan..ehehehe..44 genç abi daha ne yaşlısı..üww
BANGA mühim
forum sahibi ve forum katılımcılarının kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım..
selçuklu dostum dolartl grafiğini işlem hacimli olarak atman mümkünmü...son harekettte işlem haçmi patlaması varmış...dxy de olsa güzel olur işlem hacimli..
![]()
Tıh tıh tıh..Sazangral, döndün mü acep...Batron barnaklarım uyuştu valla, bir iki yorum yaz da tokunmatik sıkrin i barnaklayarak teşekkür edek..üwww..ey Sazan geldiysen 3 kere masaya vur...
BANGA mühim
Sazan is back.
Ama sabah sisi özellikle gece geç saatlerde Sazan'ı çok kötü vurdu. Uykusuzum. Bugünlük sadece sistem ve bio-mechanical person devrede.
Herkese bollll kazançlar dilerim. (Let the game begin)
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sazan abi,
yani tam sayımlık günmüş emme tatil modundaydın yani.bu nasıl düşüştür yav?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Hafifçe başlayalım.
DJI'de (Haftalık grafik) mavi ok ile gösterilen (10.913) dip aşağı yönde geçilmedikçe, düşüşü yükselişin tepkisi olarak değerlendirmeye devam ediyorum.
![]()
Sistemler ve portföyleri Short, ancak Sw portföyde 83.025'den Long Pos açtım.
Tahmin edebileceğiniz üzere dip avcılığı yapmaya çalıştığımdan riskli bir pozisyon.
İdealde dStc yada fiyat yada başka bir yöntemle dönüş konfirmasyonu beklenmeli idi.
Ama canım hareket istiyor.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri