longlamaya da çekiniyim sisteme ters gelmek işime gelmiyor ama longlasın bi an durmam longlarım
çokmu konuşuyom rahatsız olan varsa lütfen desin arkadaşlar![]()
longlamaya da çekiniyim sisteme ters gelmek işime gelmiyor ama longlasın bi an durmam longlarım
çokmu konuşuyom rahatsız olan varsa lütfen desin arkadaşlar![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
geceye ky sel short , yarın yukseltsın pala dayı pıyasayı .. para onda mal onda.. teyyooooo balon balon balon diyorum ve yarın bank of amerıka patladı dıye haber cıkıyor , yeterli sinerji olusturursak gerceklesecektır.. secret budur inandım olacak !!
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Asti msq sat mı sorsambendeki 15 lik sat vermese idi var ya 91200 den longlardım garanti
![]()
yo yo long de
5dk short de
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ulen sistem seni var yane diye sat verdin şimdi ve hala da satta
Al gelsin artık ufff be Asti MSQ yu merak ettim bugün bu Sat verdiyse gene çarpılırsa çok kötü olur yawww
![]()
? öyle bişey yok haberi yanlış anladınız galiba... ayrıca üstad oyuncu deel şirket patronu![]()
medyafaresi'nin haberine göre, Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta işler bir hayli karışıyor. Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) ihtiyarların verdiği görevi tamamlayamıyor.
dünyanın en iyi dizilerinden biri bence
![]()
![]()
şimdi 91725 e gevşeme oradan nos roket scud patroit ne varsa zuhaha
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri