öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
91875 de flatlarken Asti neden demiştin demişimdi de şortu 300 den flatladim gene aççcam şortu ama biraz daha yukaıdan
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
işin tuhaf yanı ne biliyinizmi döviz böyle göçerken borsanında düşmeye başlaması beni huylandırıyo![]()
![]()
Tufaya geldik bakalım, amma yön yukarı, yurtdışı yukarı çünküm![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
çılgınsın kayabossteprik ederim
BANGA mühim
91100 altında long stop, mecbıren.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
astetron patron .... çek moındiyoyu btsin bu iş .. üvvvvvvv
2013,00
15 lik bar lardan birini 300 altında kapasın şorta geri dönerim ama inanmıyorum kardeşim bu düşüşemaksadı dökmek
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri