YENİLEME-MALİYE BAKANLIĞI, ALKOLLÜ İÇKİLERDEN ALINAN ÖTV'NİN BU YIL İÇİNDE ARTIRILMASI YÖNÜNDE ÇALIŞMA YAPIYOR
daha ne alacaklarsa ** şaftsız çapsız hesapsızları ula 1 malın değerinin 3-5 katı vergi olur mu ? yapacaklar olacak... valla benzinden beter olacak alkollü içecekler.. sonra millet kaçak içki ev yapımı rakı tribine giriyor.. sigaraya da aynı geyiği yaptılar 16 milyar TL beklenen gelirin yarısından azını elde ettiler geçen seneye nazaran muaazzam bir düşüş vardı rakamlarda.. herkes kaçak tütüne geçti ne diye devlete vergi ödeyecekler ki zaten zehir içiyo millet.. hayır bu embesillerde insanların zaaflarından faydalacaklarını istedikleri gibi sömüreceklerini düşünüyorlar..

ü
bu 5 likler canımı sıkıyor kaldırcam en sonunda ekrandan

ondan dolayı asıl büyük düşüşü kaçırız bu 5 lik yüzünden
aha bak işte 300 olmuş gene işte bunu diyorum
Ama şunu biliyorum ki "5dk'lık kötüdür" veya "15dk iyidir" diye birşey olmuyor, her zaman diliminin iyi ve kötü dönemleri oluyor... Ben de çözemedim... üvvv..
peşinden de zaten çoğu seferinde de 15 likler sinyali çakıyor ancak şu anda 5 liklerle işlem yapmayı uygun görmüyorum trade edilebilir ama işlerden dolayı zor sıkı ekran takibi yapmak lazım

Yer imleri