günlük grafik moralimi bozuyor düşüş yakında diyor ama 15 likte Al verdi uff ya
günlük grafik moralimi bozuyor düşüş yakında diyor ama 15 likte Al verdi uff ya
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
bu kadar göstere göstere olurmu yaw...indik mindik hepsi yukarı diyor..elle çizilmiş gibi...ühühühüh... Strobaba strobaba söyle bana en mikemmel grafik ne bu dünyada...üühühhü
ayrıca dişlerin neden bu kadar kocaman
![]()
BANGA mühim
sanki vd sonuna kadar bu sevilerde sürenecek gibi sonra asıl hareketi haftaya bırakacaklar![]()
Bende günlük taş gibi görünüyor şu an.. Long'ları kapatabilirsin sinyali bile çıkmamış... Tabi bende kafa çalışsa şu grafiğe göre şimdiye 15.000 puan karda olurdum ama nerde bende o kafa....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
way**....beyaz fontlu yazıyı şimdi gördüm..gahrolma emi..heheheheheh...ralliiiiiii
BANGA mühim
yav kim kayahan merak ettim bi kayahan muhabeti aldı gidiyorr![]()
aralık vd de en az 5000 lik bi düşüş bekliyorum onun için 900 den açılan longu 91025 den flatlıyorum he ancak bana inandırması lazım 91200 üstü 1 saat kalsın bakarız tekrar longa![]()
Güçlü vob emperyal Türkiye yaklaşımını canı gönülden sevip sayıp öperek başıma koyuyor ve Lonk Diyorum!
bir anda aşağıya sert mum yaparlarsa şaşırmam doğrusu yapar demiyom ona göre
aralık cort
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri