Tamam bu iş buraya kadar, fazla yorum yapmama gerek yok, ver coşkuyu ver coşkuyu nereye kadar arkadaşlar, herşeyin bir başlangıcı birde sonu vardır,
73000 lerden bu yana yukarı yapmış daha ne olsun,
düzeltme yapmayan piyasa kahrolsun.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Spot piyasada garan zorlanmış, yorum yapmıycam diyorum yapıyorum, neyse, bu hafta yukarda kapanış olsun dedik oldu, artık önümüzdeki hafta maçlara bakıcazshort giyip çıktım sahaya, paladan o kadar gol yedik son golü ben çakacam
hemde 90 dan
öhö öhö yani 90000 lerden
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ahada işte düşüş başladı bile![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
90700 sağlamlaştırılıyormu yoksa haşırtmı olacak
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
425 uzunları 700 den kapattım! Tebrikler Bull!
Haşırt tabiki,
Bay bay ralli
yaşasın şelale![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Kapanışı 90500 altı biyerlerde bekliyorum, yok 90500 altına düşerde spot kapandıktan sonra tekrar yukarı yaparak kaparsa longörler iyice körksun![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri