575 uzun 675 flat..
mm bundan sonra kısa ıcın 3 kere dusuncem... kısa yapıp stoplamaktansa uzundan vurkac yapmak daha dayanılabilir halde..
575 uzun 675 flat..
mm bundan sonra kısa ıcın 3 kere dusuncem... kısa yapıp stoplamaktansa uzundan vurkac yapmak daha dayanılabilir halde..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Vob dan iyice soğuttular beni foreksde hesap açtırdım bugün
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
------ fxcm
89200 lere hamle yapacaklar sanırsam.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
tek haber vade sonu büyük vurgun hepsi cümle içinde düşünüyorum..
saatlik al verdi ,
önce 89400 sonra 90200 hedef
bence son yukarı hareket , bakalım
palayı kızdırdık valla yorumu keselim en iyisi![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Yorumu kestimde shortlar elde kaldı![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bugün tüm demelerime rağmen işlem yaptım ve boyumun ölçüsünü aldım girdi 1000 puan al-sat lar yüzünden sisteme uyduk sistem telafi eder ilerde sanırım bunu![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri