Flatin dayanılmaz mutluluğu ühühüh bi çöksün ağlarız paso![]()
Flatin dayanılmaz mutluluğu ühühüh bi çöksün ağlarız paso![]()
long devam. bugün günlük bar kapanışı önemli idi grafiklerin sağlığı açısından ve iyi kapattı. endekse betası etki eden bankalar iyi yerlerde kapatmadı ama buna rağmen U100 70 bin psikolojik sınırının üzerinde kapattı. daha yolumuz var. herkese hayırlı akşamlar.
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
stro patron nerde .. üvvvv ..sayın patronumun yokluğunu hissettim bugün .. iyi adam stro baba .....![]()
2013,00
şortcuuularrrr şortcuularrr şimdi gözümde canlandılar..üühühü
BANGA mühim
Anadolu'nun ücra bir köşesindeyim patron... Bugün uzun süredir ilk kez piyasalardan uzak kaldım... Psikozdayım şu an... Ellerim titriyor... Kendimi çok kötü hissediyorum... üvvv.. Acilen trade etmem lazım... üvvv.. Bir günde böyle olduysam bir hafta nasıl dayanacam... üvvv... Cepten grafiğe falan bakmadan rasgele long short farketmez bir yöne oynayacam yarın bu gidişle... üvvv... ıngaaa...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
aheaü stro patro abi kaçırdıın bişey yok pala pıçakları biledi çok pis tek bar 800 alıp vermeye başladı üwwwwwwparan cebinde rahat rahat güzel bir psikoloğa gidebülürsün
parasız kalıp çirkin bi psikoloğa gitmek de var
![]()
Patron para kazanacak olsak trading'le ne işimiz var...Hadi trade edecez diyelim VOB'da ne işimiz olur... Arkadaş açtırdı kendine Almanya'da bir hesap, DAX 30 hisselerini alıp satıyor.. Sadece günlük grafik üzerinden, ufak ufak da olsa düzenli şekilde malı götürüyor... Bizde 2-3 kurum oyuncak etmiş piyasayı bas aşağı bas yukarı... üvvv...
Eskiden yavaş yavaş basarlardı, şimdi tek 15dk'lık barda 1.500 puan basıp duruyorlar... Buna metot ne etsin sistem ne etsin... üvvv... Ama yine de tadı başkadır VOB'umun... Çok özledim.. üvvv... Gidip gözyaşları arasında uykuya dalayım... Uyursam belki trading özlemimi unuturum... üvvv... ıngaaaa....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
analiz süper para kazanmak için değil teprik ederimdurum budur ahahah mazoşist eğilimde var gibi belli süre sorna terste bekleyerek farklı durumlar olişiyir ahahhaha..
![]()
dow uçiyirr
az espri yapalım şenlenek eaheüa ziztem satta KraşiEnSynCpuahahah
not arıtrım durumları varmış galiba üwww vahşi batıda eyle diyiler üwwwwww
ahada tutmuş bu..hemen öne alak...hhehehehe..çokonat nerde sayın hellim..üwww...1368 üzerinde kalırsa ranmaya devam otherwise pis olur..ve fekat 1368 onumuzdeki iki saat için geçerli..sonra değişir...hareketli bu mavi boru deeilllll
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri