şort sinyali bekliyorum artık haftalıkta ve günlükte uv li 2 li tepe yaptık sert bi düşüş gelmesi lazımhe giderse 93500 e bi 3000 puan daha yukarı olabilir ancak ihtimali çok az.
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
90500 de cörtlesemiydik yoksa üwwwww![]()
![]()
tahminim altında zıplama olabilir ama .. fdowda bir kaç saat yatay bekliyorum ... ..sonra global olarak .. bir yükseliş .. zıplama ... bunlar senaryo tabi .. terside olabilir .. ama beklentimi yazdım ..... kesinlik yok ..![]()
2013,00
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
dow long cover flat .. .. altın duruyor ...
2013,00
selpatros için xauusd 60 dk..
PUPU hoş..alçalan trend kırılırsa ki mavi ile gösterilen 1358-59 seviyelerinin kırılması ile olur, 1364 rahat görünüt..amma orası güçlü beaah..pupup yu abartayım derse aşağıda 1350 leri test edip yukarı dönme ihtimalide var...ühühü
![]()
BANGA mühim
Bugün citinin bilançosu var sanırım endeksler üzerinde etkilidir.
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
sağol astetron patron .. orada bir edsel durum olabilir açıkçası ...bu altın her önemli noktada .. bi sert hareket yapar ... . istoplar patlar .... sonra ... roketler .....o sert hareketin karşılığı olarak ewde .. wave c.ed.5 bence ... .
altında ben kademeli yapıyorum hep işlemi ...... gözüm üzerinde sarıgızın .....
![]()
2013,00
üvvvv .. dowu erken kapattım .. enter çok iyiydi .. exit .. çok eken oldu .. ingaaaaaaaaaa .. du bakalım tekrar fırsat verir coni ...![]()
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri