teminatlar 900 olmuş 800 olurkenki acı tecrübeyi unutmak mimkin deel![]()
teminatlar 900 olmuş 800 olurkenki acı tecrübeyi unutmak mimkin deel![]()
dolara dün vermiş olduğum 48 satlik süre bugün doluyor.1.4050 üzerinde kaldı kaldı.yoksa aşağı devam
pazartesi bence piyasanın kırılma nokatsı olacak
bu pazartesi başımıza gelenin aynısını bile yaşatabilirler
tersi olma ihtimalide var ama ben bunu %30 olarak görüyorum
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
cııkk..bu göstergelerle hemen hülülülü yapamaz..daha en azından yatayda salınması lazım azucuk
![]()
BANGA mühim
altında wave 4 için iki olasılık var .. ya flat ya üçgen .. flatse astetron üstad haklı çıkar .. 1370 altına iner .... üçgense astetron patron haksız çıkar .... astetron patron iyi adam haksız çıksın istemem ama .... bakalım .. üvvvvvvvvvvv
![]()
2013,00
Apsd 550 ye çıkışta anında eksi 4000 oldu demekki kısacılar acaip temkinli pozisyonlar kapanıyor
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
o ustad kimse ben katılmıyorum dip belirlemek çok zor sistem dip bulmasada biz vobcular için çok ama çok önemlidir.''Sistemine uymayanların sonu hüsrandır ''500 teper dedim sadece ahada tepdi ve görüyorsunuz bilmek önemli değil öenmli olan bilgiyi icraata dökmek demi Asti üs.. hocam pardon
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
çakma yükselişini seveyim![]()
agalar sanki kanalın alt bandına gidecekmişiz gibi geliyo.. aha sistem son sinyal 88925 itibariyle dün verdiği sat..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bu akşam benim için önemli 87500 gelirsek kaparım şortu flat girerim haftasonuna ptesi harbiden tehlikeli bi gün olabilir.
iyice bozuluyor şort dengesi 850 ye gider kırarsa şort açnalar kapamaya başlar sanırım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri