nunu ların gazını alıolay..düşmez bu...225 e long yazmıştım gelmedi **..iptal ettim emri..ühü
BANGA mühim
üwww astatin abü trendi bitireydin iyiydi ühühühühühüh
375 relong
BANGA mühim
ben bu fulllll ötesi şortlarla arkaya yaslanıyom 1000 puan karda otomatik kapanıcak günü en az 500 puan karlı kapatmazsam geceye flat giricem o kadar rahatim ki şincik dışarı gezmeye gidiyom hadi kendinize eyi bakın ühühühühüh
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
ahh yavrum köprü nasılsı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Bu arkadaş tekrar yeşillendi mi uzarım... Çok işime yaradı bu son zamanda. Zaten 1dk'lık öyle sinyal kesinleşsin diye bekleme yok...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
hizze nette cört diyeni çarmıha geriyiiler sankimuçacakmış eyle yaziyiler
evin duvarına asılacak kadar işe yarar mı acep 89750 gösterge shortum .. ilerde torunlarıma anlatabilrmiyim acep ayu katliamına dur demek için shortladıgımı ve ayu neslinin yokolmaktan kurtardıgımı ...![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri