Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
vat dedin
yaww kardeşim altın çıkıyor borsa çıkıyor
birde altın düşerkenmi çıksın.
olmaz olmaz
iktisat ekonomi astronomi coğrafya fizik türkçe beden eğitimi müzik
aklınıza daha ne gelirse hepsine ters
birde o çıktımı başımıza ayular yandiki ne yandı
yaww kardeşim herkes bu ayulardan ne istiki
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
sayıma göre ..sarıgız ... wave.5.4 te .... wave 5.5. on the door ..gibi gözüküyor ... .. üühühühü![]()
2013,00
olabilecek max simum olay,
23-24 07 2007/ 17 08 2007 arası olan düzeltmedir, bunun için dxy mutlaka taban koymalı, dax mutlaka aşağı gitmeli, sensex v.s gelişmekte talanlar hepsi gerilemeli,...ve fedin parasal genişlemesi ile süreç sonlanmalı,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
O soru uzun vadede çok geçerli birşey.
Belkide aylarca borsaları yatay yapabilecek bir konu.
Para bu altından, yani esasen fiyatlanan bir riskden dolayı para altında, çıkıp endekslere girermi?
Neden olmasın?
Ama buna daha var.
Ne kadar stimulus, Qe2 falan filan altın yıldız. Endeksler yatay.
Mesele hep nerde endeksler için bu herkesin daimi olarak yazdığı kriz ne kadar fiyatlarda. Problemi yaratan bu. Şimdi 14000 den 6400 e düşerken sadece lehman değil bugünlerde fiyatlandı.
Ne kadar içinde? her zaman sorunu yaratan soru bu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
desene abi türkiye 100 bin bişey değil.. pehhh ne kazıklandık pehhhh nerden alırsan kazanıyon
üstad vallahi kutupyıldızı gibisin ha
ama biz büyükayıyı takip ettik
nedendir bilinmez takip ettik işte
bu arada üstad imkb deki boğa piyasasında nirdeyiz
bu dediğiniz 74.000 dalgası dalganın niresine geliyor
3 5,5 3,i ii iii iv v,abcde,ABC
vay be öğrenmişim biraz
heheheheh
passat
abi yine iddia ediyorum.nereden alırsan al kazanırsın
adamlarniyeti bozmuş
100 200 fasa fiso.gönülleri nerde isterse orda bitiriler
artık bizde tepeden alırız.verceğimiz yere
hahahaha
passat
96000 den once beton yok palaya..Bekliyoruz flat flatt..
bu py saya para girmiyor, dxy nin bu hareketine çoktan 250000 kontratları geçmeli idik, geçemiyoruz henüz ve dün 15570 kontrat daha gitti,
bunun için 800 kontrat, yastık altı anlamında veya sisteme ek para için zorlandı henüz başarılı olamadı, bu şu oldu ayıların gücünü zararlarınında tetiklemesi ile iyice azallttı, yani artık ortada ayı yok diyebiliriz,.....marjinal ayı kitlesini yemeninde bir espirisi kalmadı böylece, olan karşı ayağı yok ederler,...
öte yandan dxy etkisi ile kovboydan çıkan para buraya geldi, bunu derinden hissettik, bu yeni girişe yukarıda tarih aralığını verdiğim örnekte olduğu gibi hoşgeldin yapılabilir,....bu olasılık, kuvvetli deyil ama olasılık,.....
yada py ölümüne gidecek,.....
ben olsam üsttekini yaparım, bütün 2011 çökeceğime, ucuzlatırım, şarjöleri yeni mermilerle doldururum, çünkü çok yükseldi diyen kitle, mala giremiyor, amaç zaten bu kitleyi sisteme alabilmekte,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri