91 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: multiple swing trade and money maker

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yer
    Dow Amcanın Kulubesi
    Teşekkür Teşekkür 
    187
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    166
    Toplam Teşekkür
    88 Yazısı Teşekkür aldı

topiginiz yararli olmasi dilegiyle. birkac sey sormak istiyorum yayinlanayacaginiz sinyaller bizler icin alim yada satim firsati saglayacakmi. yoksa bilgi amacli bir yayin mi olacak.
    fib. gibi sacmaliklara itibar edilmeyecek demissiniz ama size ogretileri esin kaynagi olan robert krausz sitesinin adi fibonaccitrader o itibar ediyormuydu.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    topiginiz yararli olmasi dilegiyle. birkac sey sormak istiyorum yayinlanayacaginiz sinyaller bizler icin alim yada satim firsati saglayacakmi. yoksa bilgi amacli bir yayin mi olacak.
    fib. gibi sacmaliklara itibar edilmeyecek demissiniz ama size ogretileri esin kaynagi olan robert krausz sitesinin adi fibonaccitrader o itibar ediyormuydu.
    sağolun, sırasıyla yanıtlayayım sorularınızı
    1- bilgi amaçlı yayındır, ötesi yatırım danışmanlığına girer.
    2- krausz fibonacciyi çok önemser, ama başka şeyleri de önemser, fibonacciye klasik teknik analizci olarak yaklaşır, benim düşüncem poz açarken yada kaparken fibonacci kullanılamaz, hangi oran yani 0,618 mi 0,382 mi sorunu oldukça karmaşıktır, bir fibonaccinin tam çalışması için zaman fiyat ve ew kalıplarının nin aynı anda ve aynı degree (derecede) de örtüşmesi lazımdır. Subjektiflik içerdiği için krausz a rağmen ben TRADE için kullanmıyorum.
    Konu mozkan tarafından (25.08.08 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri