bi para giriş çıkışı alsak eyiydi ühühühüüwwww üwww özledümmmmm teniniiiinn para girşini özledümmm
bi para giriş çıkışı alsak eyiydi ühühühüüwwww üwww özledümmmmm teniniiiinn para girşini özledümmm
Bende bugunku basladığımız yeni donemle (XXX) donemine birkac laf etmek istiyorum.
Gelinen surec ile neler hedefleniyor neler yaşanıyor ve arkasından neler beklenmeli sorusuna mantıklı cevaplar bulmak gerek.
Bugun izledigimiz XXX alım satımları elbette bugun sıkıntı yaratmayacak, hatta endeksi dusurecek spotta birilerinin basımıza yuklu miktarda mal boşalt masını sağlamicak.
Sağlayacagı şey belirsizlik ve güvensizliktir. (bence)
Ha gelelim endekse endeks 72,500 e gelse XXX halinde KY piyasaya gelecekmidir gene gelmez agızı birkac defa fazlası ile yanmıştır.
Gördügüm hazırlık ve değişimler bundan 2-5 sene sonraki yasanacak buyuk yukseliş ve değişim içindir. Birileri daha rahat kontrolu sağlayabilsin farklı enstrumanları bir butun içinde kullanabilsin ve hedefledigini alabilsin diye yapalan ufak hazırlıktır.
Bol xxx li seanslar dilerim. saygılarımla...
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
Reca ederim...Her kararı değil sadece bu kararı tartışıyorduk..Her karar konusuna gelince; Neo-liberal vahşilerin dünyada pek çok yerde iktidara gelmesi ile;
a) Siyasi otoritelerin aldığı kararların kabaca %95 i
b) Özerk kurulların adlığı kararların ise %90 ı
kamunun aleyhinedir bence..o ayrı
BANGA mühim
hülülülülülülü yükselişi olmadı bugün hiç hakkaten yav üwwww
eller havaya hülülülülülülül lazım hülülülülülülü
memücüm şöyle bi 83500 altında felan kapatalımda akşam neşemizi bulalım patronaj..üwww..misal ya angara yagmur gaznisuna angaralı durgut u izlemeye gidelim 300 kaaata batlar.. yada neo-klasik bir batı müziği gonserine gidelim oda kabaca aynı paraya batlar
yalnız gü kapanışı alyehimize olursa kaybettiğim parayı vergiden mahsup etmezem şerefsizim![]()
BANGA mühim
hazırmıyızhÜllülülülülülülülülülü enSyNC
abi bence emniyet kemerini tak üwwww zıplayınca anlayamayacaz sanki ne olduğunuj ahahaüaü %99 yanılacağum gene hayırlısı üwww
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Derinliğin kalkması kararını tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum.
Bunca zamandır derinliğe bakıp oradan aldığı bilgilerle para kazanmasını bilenler bana göre avantaj sağlıyor ve icabında benim paramı alıyordu.Bense bu derinlik denen şeyin ne halta yaradığını bunca yıldır çözememiş biri olarak köşede Küçük Emrah formasyonu yapmış gariban gariban ağlıyordum...
Şu an elimizde sadece fiyat+volüm kaldığına göre oyun sahası eşitlenmiştir.. Tebrik ederim...
![]()
alıntıdır balaban hnmdan
ahahah bunu kapatmamışlarstratejist burdan devam ederiz analize ahahahaha
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri