unli hocam sanırım bu düşüşte kesinlikle oanysızdı zaten düşmedik ki daha demişöyle kallavi bi günde 2000-3000 puanlık düşüşler ne zaman göreceğiz acaba
unli hocam sanırım bu düşüşte kesinlikle oanysızdı zaten düşmedik ki daha demişöyle kallavi bi günde 2000-3000 puanlık düşüşler ne zaman göreceğiz acaba
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ooo dışardaydım astatron abey pozisyona bakmaya gerek varmı daha üwww geezelim kırlarda üwww selçuklu euro türküsü çığırsın üwww
hocam inceledim dediğin indikatoru, fakat onda degısımler eksı hal alıyor. ben mutlak deger ıcıne almaya calıstım kendımce.
cunku sonrasında olusturdugum ındıkator degerlerının son bır yılda ortalama ne degerde oldugunu hesaplamaya calıstım. senın dedıgın ındıkatorde bu sıfıra yakın cıkar oysa kı gunluk degısımlerın ortalaması son 1 yılda yuzde 1,5 cıvarındadır mesela..
300 ü kaldırammı
aha yazar yazmaz pala okudu![]()
Referandum sonrası görüntü bu..Hep bir önceki tepeyi destek yaparak gitmiş..Düşüş onayı 84.200 ün aşağı geçilmesiyle gelecektir bu görüntüye göre...
![]()
benim kızdığım karar, astetom değil. astet ile daha önce de karşıt fikirlerde olduğumuz çoktur. ama tartışırken amacın fikir alışverişi olduğunu ikimiz de bugüne kadar unutmadığımız için gayet verimlidir tartışmalar. en azından benim için öyle.
astetom'un bu kararla ilgili yorumuna kesinlikle sevgili bien'in verdiği tepkiyi verdim. gerçekten çok şaşırtıcıydı benim için.
burada bu kararın bir taraftan kamu yararı için alındığı söyleniyor.
diğer tarafta ise madur olduğunu söyleyen bir kesim var.
dün radyodan duydum. milletvekillerine trafik cezası kesilemeyecek, kesen trafik polisi olursa ceza onun maaşından alınacak diye.
verilmiş her kararın altında en basit tabirle saflık ölçüsünde kamu yararının gözetildiği gibi bir mantık gözetilirse, erki elinde bulunduranların insan olduğu unutulur ve sonuç dönülmez akşamın ufkunda ortaya çıkar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri