Sayfa 417/2456 İlkİlk ... 3173674074154164174184194274675179171417 ... SonSon
29468 sonuçtan 4.993 ile 5.004 arası

Konu: kanalizasyon

Teşekkür Teşekkür 
    868
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    971
    Toplam Teşekkür
    302 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DÜn bi arkadaş yazıdydı galiba unlipat...KY yi korumak için almış SPK kararı.. Ki bence de natıklı... Bu veriler kullanılarak illüzyon yapılıyordu KY üzerinde...Misal ABC sattı 5000..hoppa hadi KY şortla...Oysa ABC, kendi ayağı olan aracı kurumlardan 6000 aldı gibi.....budur demiyorum geekçe..bu ve benzeri şeyler olabilir... ha bilgi sansürümüdür? öyle düşünenlere ewyallah derim ama bence değildir...bilgi regülasyonudur... SPK ne karışıyo, bilgiyi biz görelimde kaale alıp almamaya biz karar verelim diyenler olabilir..bende o zaman derim ki, regülasyon demek bu demek..fiili durumu görüp onun çoğunluğa zarar verdiği görünüyorsa orda kamunun müdahil olması gerekir bilgiyide kısıtlayabilir...ama tabi bence...herkes farklı düşünebilir... temel felsefe olarak uyuşturucuyu yasaklamaktan farklı değil.. ordada, aman canım biz bilmiyormuyuz zararlı olduğunu, devlet ne karışıyo varsın satılsın biz almayız denebilir mi? denemez..çünkü bilinirki birileri zarar görmektedir...bu da aynı..biliniyor ki KY bu verilerle manipüle edilmektedir..
    bence

kucuk yatırımıcıyı korumak ıcın alındıysa , nıye gecen sene vob baskanı roportajında: 'yabancı fonlar ve yatırımcılar, derinlik verilerinin kaldırılması için bize baskı yapıyor ama biz kucuk yatırımcıyı korumak ıcın bu baskıya dayanıyoruz, karsı koyuyoruz ' gibilerinden bişeyler soylemıstı.

yanlıs anlasılmasın ben memnunum kaldırılmasından cunku kucuk yatırımcının ıslem yaptıgı bılınen bazı kurumların bıraz buyuk lotlu ıslemlerınde bır sure o yone dogru gıtmemesı ıcın baskılandıgını dusunuyordum.

2. 5 Kullanıcı eloy tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

DÜn bi arkadaş yazıdydı galiba unlipat...KY yi korumak için almış SPK kararı.. Ki bence de natıklı... Bu veriler kullanılarak illüzyon yapılıyordu KY üzerinde...Misal ABC sattı 5000..hoppa hadi KY şortla...Oysa ABC, kendi ayağı olan aracı kurumlardan 6000 aldı gibi.....budur demiyorum geekçe..bu ve benzeri şeyler olabilir... ha bilgi sansürümüdür? öyle düşünenlere ewyallah derim ama bence değildir...bilgi regülasyonudur... SPK ne karışıyo, bilgiyi biz görelimde kaale alıp almamaya biz karar verelim diyenler olabilir..bende o zaman derim ki, regülasyon demek bu demek..fiili durumu görüp onun çoğunluğa zarar verdiği görünüyorsa orda kamunun müdahil olması gerekir bilgiyide kısıtlayabilir...ama tabi bence...herkes farklı düşünebilir... temel felsefe olarak uyuşturucuyu yasaklamaktan farklı değil.. ordada, aman canım biz bilmiyormuyuz zararlı olduğunu, devlet ne karışıyo varsın satılsın biz almayız denebilir mi? denemez..çünkü bilinirki birileri zarar görmektedir...bu da aynı..biliniyor ki KY bu verilerle manipüle edilmektedir..
    bence
    uyuşturucu örneği yanlış. çünkü bilinci kapatan bir şey yapmanın yasaklanması çok normaldir. adı üzerinde, bilinç kapanıyor. bir haltı yediğinde o haltı yediğinin yanlış olup olmadığını anlamak için bilinç gerekir.
    ama yediğin halt bilinci kapatıyorsa?

eğer sen o örneği verirsen ben de "madem öyle, herkesin sağlığa komple zararlı olduğunu bildiği sigara kanunlara göre neden yasak değil?" derim.

regülasyonu yaparken elinde doğru doneler olmalıdır. "çoğunluğa zarar verdiğini düşündüğü..." derken, kimin pastaya takasa makasa baktığını bilemeyeceğine göre, (yani eğer bundan yapılmışsa bile) mantık bana göre yanlış...

takasa bakarak para kazanan kesim olabileceğini hiç söylemiyorum bile...
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

4. 3 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.782
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.514
    Toplam Teşekkür
    466 Yazısı Teşekkür aldı

manipüle değil speküle diyebiliriz..

6. 2 Kullanıcı perfectt tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı eloy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kucuk yatırımıcıyı korumak ıcın alındıysa , nıye gecen sene vob baskanı roportajında: 'yabancı fonlar ve yatırımcılar, derinlik verilerinin kaldırılması için bize baskı yapıyor ama biz kucuk yatırımcıyı korumak ıcın bu baskıya dayanıyoruz, karsı koyuyoruz ' gibilerinden bişeyler soylemıstı.

yanlıs anlasılmasın ben memnunum kaldırılmasından cunku kucuk yatırımcının ıslem yaptıgı bılınen bazı kurumların bıraz buyuk lotlu ıslemlerınde bır sure o yone dogru gıtmemesı ıcın baskılandıgını dusunuyordum.
    Bunu gerçekten dediyse ve bugünlerde bu karar alındıysa bu vatandaşın tez elden istifa etmesi gerekir.
    BANGA mühim

8. 4 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.537
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.841
    Toplam Teşekkür
    4.570 Yazısı Teşekkür aldı

düşmiyi bu dışarısı kızardı üwww eğitim derki spotu boşver düşebilir ..vadeli düşmiyorsa yurt dişi düşerken çıkacak dimek üwww spot neymiş üwww

10. 2 Kullanıcı seagate tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

ahanda buda elmas .. vobda hiç çalışan elmas görmedim belki burda çalışır vay anasını ......

2013,00

12. 2 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    18.314
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.464
    Toplam Teşekkür
    1.049 Yazısı Teşekkür aldı

Bunu gerçekten dediyse ve bugünlerde bu karar alındıysa bu vatandaşın tez elden istifa etmesi gerekir.
    Yiğit Bulut'un temmuz ayındaki bir yazısında vardı....

http://www.haberturk.com/yazarlar/53...-bunu-yapmayin

14. 2 Kullanıcı Sekube tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

Flatlaycam anasını satayım bi terslikler var ELİM TETİKTE BEKLİYORUM
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

16. 3 Kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    868
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    971
    Toplam Teşekkür
    302 Yazısı Teşekkür aldı

ben buna benzer bi acıklama hatırlıyorum , hatta enortonla bir konusmamızda kendısının de dıle getırdıgınden emınım.

18. 1 kullanıcı eloy tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

sonraki mesajda yanıtlarım var.....MACD örneği tamamen kel alaka biri çarpma bölme ile elde edilen ham matematiksel bir veri, üstelik açtığın an geçmişteki sonuçlarını da görebiliyorsun.... öbürü tamemen manipüle edilmiş veri ve matematiksel olarak da bir anlamı yok...
    bence cevap vermek için enerji harcama...SPK ya bir mail at merakını gidersinler
    örneğin özünü anlayamamışsın sen astetopatro.

matematiksel bir veriyi kaldıramazlar diye bir kanun mu var?
    KY'ye zarar verdiğini düşündük, kapattık dediklerinde "aa o matematiksel bişeydi ama" diyebileceğini mi sanıyorsun?
    ya da diyelim ki sanıyorsun. bişeyin değişeceğini mi sanıyorsun?

>öbürü tamemen manipüle edilmiş veri ve matematiksel olarak da bir anlamı yok

bu cümleyi ise hiç anlayamadım? neresi manipüle edilmiş ? alanlar satanlar aslında başka da, bize mi öyle gösteriliyordu diyorsun?

matematiksel olarak bir anlamı olmadığına sen karar veremezsin ki. adam "iş yaptırım kontrat miktarı x 0,3 - sanko kontrat miktarı / 5.000 > 2863 ise al" diye bir formül yarattıysa ve bu kazanıyorsa bu gayet de matematiksel bir anlam ifade eder. kaldı ki, matematiksel bir anlamı olup olmadığının bir önemi veya sansürle bir alakası var mıdır?
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

20. 2 Kullanıcı unlimitted tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    222
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    166
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

DÜn bi arkadaş yazıdydı galiba unlipat...KY yi korumak için almış SPK kararı.. Ki bence de mantıklı... Bu veriler kullanılarak illüzyon yapılıyordu KY üzerinde...Misal ABC sattı 5000..hoppa hadi KY şortla...Oysa ABC, kendi ayağı olan aracı kurumlardan 6000 aldı gibi.....budur demiyorum geekçe..bu ve benzeri şeyler olabilir... ha bilgi sansürümüdür? öyle düşünenlere ewyallah derim ama bence değildir...bilgi regülasyonudur... SPK ne karışıyo, bilgiyi biz görelimde kaale alıp almamaya biz karar verelim diyenler olabilir..bende o zaman derim ki, regülasyon demek bu demek..fiili durumu görüp onun çoğunluğa zarar verdiği görünüyorsa orda kamunun müdahil olması gerekir bilgiyide kısıtlayabilir...ama tabi bence...herkes farklı düşünebilir... temel felsefe olarak uyuşturucuyu yasaklamaktan farklı değil.. ordada, aman canım biz bilmiyormuyuz zararlı olduğunu, devlet ne karışıyo varsın satılsın biz almayız denebilir mi? denemez..çünkü bilinirki birileri zarar görmektedir...bu da aynı..biliniyor ki KY bu verilerle manipüle edilmektedir..
    bence

Astatin, bu yazıyı senin yazmış olmana inanamıyorum. Ben seni alınan kararların arkasındaki gerçek nedenleri doğru yorumlayan biri olarak tanımıştım....

Şimdi sen bu kararların küçük yatırımcıyı korumak amacıyla alındığını mı savunuyorsun? Takasa, derinliğe bakmak doğru veya değil ben onu tartışmıyorum. Bunu doğru veya yanlış kullanan olabilir, kendi sorunudur.

Ben son yıllarda küçük yatırımcı lehine alınmış hiçbir karar görmedim. Bütün kararlar küçük yatırımcının daha kolay sövüşlenmesini sağlamaya yönelik kararlardır.

22. 4 Kullanıcı bien tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

evet takas günlük hareketlerde bencede pek önemi yok ama hisselerde aylık 3 -6 aylık yıllık gibi takaslar bence çok önemliydi.Şimdi harbiden yabancılar 2 yıldır diplerden topladıklarını şimdi satmaya kalksa kimsenin ruhu bile duymayacak öylemi
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

24. 2 Kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri