durumlar krıtik gene alacaklar gibi bi his var düzelttim![]()
durumlar krıtik gene alacaklar gibi bi his var düzelttim![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Birisi şöyle diyordu ...artık yatırımcı hissenin performansını blançosunu vb... şeyleri inceleyerek daha bilinçli yatırım yapacak şu kurum almış bu kurum satmış diye körü körüne alım satım yapmayacak..ilk günler hacim düşecek ama sonra tekrar artacaktır yatırımcı bilinçlenecektir bu amerikadada böyle... Gibi .
Sorun zaten yatırımcıları korumak adına hiç bir karar alınmamasıdır..Herşey büyükler daha iyi piyasayla oynasın diye.Daha önceki virman olayı bizler için mi çıktı?
Yahu bizim piyasa değil mi ki yeni ceza sistemine geçtik deyip bütün işlem yasaklarını kaldıran birkaç ay önce...
imkb'de de bugunden ıtıbaren emir iptalleri serbest bırakıldı(hatırlatma)
bence çok saçma.
savunduğun şeyin özü "KY çok salaktır, takasın, makasın hikaye olduğunu hala anlayamadı o yüzden biz de kapattık böylece yok EFG alıyor mu yok iş yatırım şort mu gibi saçma mantıkları ortadan kaldırdık"a gelir.
bu mantıkla hareket edersen "içinde MACD barındıran mekanik sistemler yatay piyasada çok çarpılıyordu, o yüzden bizde MACD indikatörünü matriksten kaldırdık ki KY çarpılıp çarpılıp durmasın" dediklerinde gıkını çıkarmazsın.
bence vereceğin cevapta enerjini iki olayın farkını irdeleyeceğine benzerliklerini irdelemeye harca![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
DÜn bi arkadaş yazıdydı galiba unlipat...KY yi korumak için almış SPK kararı..Ki bence de mantıklı... Bu veriler kullanılarak illüzyon yapılıyordu KY üzerinde...Misal ABC sattı 5000..hoppa hadi KY şortla...Oysa ABC, kendi ayağı olan aracı kurumlardan 6000 aldı gibi.....budur demiyorum geekçe..bu ve benzeri şeyler olabilir... ha bilgi sansürümüdür? öyle düşünenlere ewyallah derim ama bence değildir...bilgi regülasyonudur...
SPK ne karışıyo, bilgiyi biz görelimde kaale alıp almamaya biz karar verelim diyenler olabilir..bende o zaman derim ki, regülasyon demek bu demek..fiili durumu görüp onun çoğunluğa zarar verdiği görünüyorsa orda kamunun müdahil olması gerekir bilgiyide kısıtlayabilir...ama tabi bence...herkes farklı düşünebilir... temel felsefe olarak uyuşturucuyu yasaklamaktan farklı değil.. ordada, aman canım biz bilmiyormuyuz zararlı olduğunu, devlet ne karışıyo varsın satılsın biz almayız denebilir mi? denemez..çünkü bilinirki birileri zarar görmektedir...bu da aynı..biliniyor ki KY bu verilerle manipüle edilmektedir..
bence
BANGA mühim
Artık yatırımcı ister büyük olsun ister kücük cok daha fazla calışmak emek harcamak zorunda Teknik bilmek zorunda bırakıldı.Duyumlar pasta börek cörek işi hikaye idi PGC hikaye idi İnsanlar kandırılıyordu bunun icin iyi oldu .Ama UNLİMİT Arkadaşıma katılıyorum bu SANSÜR iyi bişey değil .
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
ahanda eurusd sayım ve günlük projeksyon tahminim ..
![]()
2013,00
sonraki mesajda yanıtlarım var.....MACD örneği tamamen kel alakabiri çarpma bölme ile elde edilen ham matematiksel bir veri, üstelik açtığın an geçmişteki sonuçlarını da görebiliyorsun.... öbürü tamemen manipüle edilmiş veri ve matematiksel olarak da bir anlamı yok...
bence cevap vermek için enerji harcama...SPK ya bir mail at merakını gidersinler![]()
BANGA mühim
hisse senetlerinde xx diye çıkarken vobda hiç bir şey yok....
Balıkcı Hoşgeldin Günaydın![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri