84700 üstüne atarsa tırsmaya başlarım hatta flatlarım gene bi haber maber falan çıkabilir haftsonu haftasonu![]()
84700 üstüne atarsa tırsmaya başlarım hatta flatlarım gene bi haber maber falan çıkabilir haftsonu haftasonu![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
84.700 üstü ataklar satış fırsatıdır
tahtada alan-satan taraflarının kapatılmasının gerekçesini bilen var mıdır?
her KY'nin kafasından geçen hipotezden (bence hipotezden öte bişeydir hatta teori demek bile haksızlık olur ayrı mesele) farklı, makul mantıklı bir açıklama bulmaya uğraşıyorum da...
yani "alan-satan görülmeyecektir, çünkü...." ile başlayan bir açıklama bilen gören var mıdır?
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Durumu ahval çok fena, artık alıcıları ve satıcıları göremeyeceğiz, yabancılar istediği gibi at oynatacak![]()
yahu bu vob efendilerine topluca dilekçe yazsak olmazmı acep,
Adamlar her bilgi kapısını kapatıyor, bukadar rezillik olurmu ?
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
84000 altında sarkarsak günü düşüşle kaparız
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Dün gönderdiğim grafikte durak 83.825 idi aynen geçerli...
bu bir açıklama değil ki.
çünkü amerikada öyle demeleri kadar saçma bişey olamaz.
eğer diyeceklerse, "amerikada da öyle, çünkü..." ile başlayan bir cümle olması gerekmez mi?
18 yıldır bir şekilde borsalardayım. çinko kontratı bile alıp satmışlığım vardır.
kargaların bile güleceği çok olay yaşadım.
ve eğer açıklama "ama DJ'de de öylee" ise, buna da şaşırmam...ama zaten şaibeli onlarca olayın yaşandığı çok sevgili borsamızda bu olay rezilliğin artık pik noktasıdır. sebebine açıklama bile yapılamayan belki de ilk olaydır.
ses çıkarılmadığı sürece bu tarz şeyler devam edecektir.
pasta çoğu kişi için önemsiz olabilir. hiçbir şey ifade etmeyebilir.
sorun pasta/alan-satan karartması değildir.
sorun, bilgilendirme sansürüdür.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri