Sayfa 390/2456 İlkİlk ... 2903403803883893903913924004404908901390 ... SonSon
29468 sonuçtan 4.669 ile 4.680 arası

Konu: kanalizasyon

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı eloy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    strategist ustadım bı sorum olacak sana; su ıphone la pc ye baglanma olayı(iport tu galiba ismini unuttum programın) ıcın kac gb lık paket yeterlı, matrıks gıbı cok verı akısı oluyor mu?yoksa msn fılan acıkmıs gıbı mı verı akısı oluyor?

ekran cok kucuk oldugu ıcın grafıklerı gormede cok sorun oluyor mu?
    Abi anlaşalım önce benim gibi kazma trader'ın tekine bir daha üstat demeyeceğin konusunda, ondan sonra cevaplayayım..
    Neyse, sözü alacağa yazayım..

iTeleport programını kullanıyorum ben, günde 15-20 kez bakacaksan ayda 100 MB'lık paket yetiyor. Sürekli açık tutmazsan öldürsen ayda 200 MB'ı geçemezsin. Ekranı da iphone'daki standart iki parmakla açma kapama hareketiyle büyültüp küçültebiliyorsun. Analiz yapmak için ufak sayılır tabi, ama sistem takip etmek ve emir göndermek için fazlasıyla yeterli.

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

2. 2 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.782
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.514
    Toplam Teşekkür
    466 Yazısı Teşekkür aldı

Normal şartlarda yukarı trend sürüyor aşağı dönüş sinyali daha yok..ama kararsızlar artmaya başladı yukarı gidelim yok aşağı inelim yok piyasa bekliyor bu arada belki ufak bir kar alma operasyonu olur belki bu operasyon derinleşir ...zaman ..zaman..

4. 4 Kullanıcı perfectt tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    226
    Toplam Teşekkür
    69 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi anlaşalım önce benim gibi kazma trader'ın tekine bir daha üstat demeyeceğin konusunda, ondan sonra cevaplayayım..

iTeleport programını kullanıyorum ben, günde 15-20 kez bakacaksan ayda 100 MB'lık paket yetiyor. Sürekli açık tutmazsan öldürsen ayda 200 MB'ı geçemezsin. Ekranı da iphone'daki standart iki parmakla açma kapama hareketiyle büyültüp küçültebiliyorsun. Analiz yapmak için ufak sayılır tabi, ama sistem takip etmek ve emir göndermek için fazlasıyla yeterli.

TeamViewer ı da tavsiye ederim..

6. 2 Kullanıcı Pancamo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür

Tikkat Tikkat... 1dk'lardaki potansiyel TOBO.. 1dk'lardaki potansiyel TOBO.. Danışmaya geliniz lütfen...
    Ekli Resimler Ekli Resimler  

Teşekkür Teşekkür 
    2.537
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.841
    Toplam Teşekkür
    4.570 Yazısı Teşekkür aldı

spotu kütlettiler bi titredi zemin pehhh

9. 1 kullanıcı seagate tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.782
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.514
    Toplam Teşekkür
    466 Yazısı Teşekkür aldı

Asıl soru şu nereye kadar düşebilir tepkiyi nerde bulur bu şartlarda ?

Teşekkür Teşekkür 
    868
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    971
    Toplam Teşekkür
    302 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

saolasın üstadım diycem yine kızıcan
    peki gunde 2-3 saat aralıksız acık tutan bırıne 1 gb lık paket yeter mı desem cok mu soru sormus olurum? mesela 3g ile matrıks kullanan ve derınlıgı olan bırıne 1 gb yeterlı gelmıyor(gercı yarından sonra derınlık de kalmıyor )

12. 2 Kullanıcı eloy tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.480
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.187
    Toplam Teşekkür
    2.054 Yazısı Teşekkür aldı

EFG satışa dönse yıkılacak buralar

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Bence SPK yada VOB hangisi aldıysa bu bilgileri artık göstermemesi iyi oldu..Muhtelif faydaları var.. Bu sayede, büyük aracılar spottaki pozisyonlarını hedge etmek amaçlı işlem yaptığında, "ahanda xyz alıyor ahanda abc kurumu satıyor" çığlıkları ile KY nin poz alma saçmalığı engellenmiş olacak...

EFenim GRN alıyosa bugün, kesin düşecek, IBC alıyosa kesin yükselir türü saçma sapan şehir efsanelerinin sonu getirilmiş olacak.

Aracı kurumların birbirlerinin ayağı olarak yanıltıcı işlem göstermeleri gayet mümkünken ve bunun yapıldığı fiilen görünüyorken o bilgiyi görsek ne olur görmesek ne olur..

Efenim, EFG bilmem kaç yıldır longdu takasta işte VOB çıktı hep, artık bu bilgiyi göremeyeceğiz diyenler olabilir. Ben de he ama bilmem kaç yıl geçtikten sonra bunu diyebiliyorsunuz derim.. EFG nin Alinin Velinin gerçekten takasta yazılan kadar poz taşıdığına inanıyormusunuz? Ben inanmıyorum..Türkiye gibi sığ bir piyasada o kadar "gerçek" pozisyon açmanın kolay olmaması bir yana, o kadar pozisyonun piyasanın sığlığı nedeniyle daha büyük abiler tarafındna tek kalemde ham yapılması riskini alır mı gerçekten o paranın sahibi...Akıllı para, istediği zaman nakite dönmesine olanak tanımayacak miktarda hiçbir enstrumanda pozisyon almaz..heleki bizim piyasamızda...

Hepsi bir kenara; efendim o zaman vadenin ilk 2-3 haftasını bekleyelim. Takasa bakalım, ağalar long görünüyors aong olalım vadesonuna kadar bekleyelim..ee peki niye yapmadık bunu? yanıt basit; gün içi trade eden adam için bu bilginin hiç bir anlamı yok..efg nin 100000 longumu var...peki ona güvenip aldın long pozisyon..efg yada bir başkası 300000 sattı..onun teminatı ve sabrı yüksek...yukardan verdiklerini aşağıdan yerine kor yine yukarı yapar canı çekerse..ama genelde yüksek kaldıraç kullana ky arada çoktan badem oldu bile..

Sonuç; Bu bilgiler sayesinde hep kazananlar veya kaybedenler olmadığı gibi görmediği için de kazanan veya kaybeden olmayacak..
    BANGA mühim

15. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür

Alıntı eloy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saolasın üstadım diycem yine kızıcan
    peki gunde 2-3 saat aralıksız acık tutan bırıne 1 gb lık paket yeter mı desem cok mu soru sormus olurum? mesela 3g ile matrıks kullanan ve derınlıgı olan bırıne 1 gb yeterlı gelmıyor(gercı yarından sonra derınlık de kalmıyor )
    1gb'a yaklaşamazsın bile. Çünkü sadece değişen piksel'leri tekrar yolluyor. Yani ekranın büyük kısmı siyah, sadece fiyat çubuğu oynuyor diyelim. Bu programlar sadece 100ms öncesine göre değişen kısmı transfer ediyor. Bizim ekranlarda da saniyeden saniyeye çok az şey değiştiği için çok az veri alış verişi oluyor.

Yalnız bu programlar ciddi pil harcar. 3 saat aralıksız kullanımda iphone 3gs'nin pili biter veya bitme noktasına gelir...

17. 2 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patron belki nevroza girdim sinir sistemim ve hormonal dengem bozuldu o yüzden de olabilir ama günler sonra ilk kez Şelale hanımın ten kokusunu hissettim..hem sistem hem histem..yani kraşieynseync değil ama bir düşüş bir dat bir ten bir dokunuş şekliiii..iyi verecekler sanki bugün
    Kayaboss, bak aynen dediğim gibi
    BANGA mühim

19. 1 kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    18.314
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.464
    Toplam Teşekkür
    1.049 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı oguzhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EFG satışa dönse yıkılacak buralar
    Alıcı-satıcı kısmı yarın kapatılıyor galiba...Satsa bile artık göremeyiz...

21. 1 kullanıcı Sekube tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri