Ne güzel her sabah kalk yukarı, aşağıyı iyice unuttuk artık.
Ne güzel her sabah kalk yukarı, aşağıyı iyice unuttuk artık.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
6 temmuzada al veren günlük ,tam 13.000 puan karda..
ne sıkıntı-ne strest..
hırslı olmayan-muhafazakar yatırmcı için kaldıraç 2 olmak şartıyla,uzun vadede iyi kar bırakır..
şimdi spotda garantibnksı alan zaten 2 kaldıraçla longlamış gibidir..garantibnksı çünkü 2 kat daha hızlıdır..ama düşüşlerde ,günlerce açığa satışda bekleme imkanı yok(sadece gün içi olabiliyor)..işte vob günlük de bunu böyle düşünmek lazım.........
Palanın****** göstereceği günlerde yakındır ama, o zamanda gerçekmi, yoksa çakmamı diye inanamayacam.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
075 den longladım risk alarakulen hale bak hiç yapmazdım böyle bi şey ama S/L belli patlatırsada canı sağolsun palanın artık bu çıkışı kaçırdım ya artık ne etsem boş
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
BAKALIM NE ZAMAN BÖYLE KIRLARDA KOŞMAYA BAŞLAYACAK
Uploaded with ImageShack.us
selçuklu kardeş bakıyorumda malı götürüyon fx de götürrrrr bakalım seni gördükçe imreniyorum bende mi fx bulaşsam ama çok tehlikeli sistem mistem tırt orda gördüğüm kadarıyla
eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun
BANGA mühim
O piyasalar çok iyi trend yapar, ama ufak tırtıklar hariç 240dk'nın altıyla fazla uğraşmayacaksın. Forex'de 5dk'lık grafta sistem çalıştırayım dersen çizerler adamı... Yüksek zaman dilimlerinde de stop'lar uzakta kalıyor, sermaye lazım, çok profesyonel trade etmek lazım...
Tükeniş çıkışına benziyor bu... Sistemden gelecek ilk short sinyaline çok mal gömecem.. Yakın stop'lu tabi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri