Matriks 2.7.4 yeni sürüm hazırlanmış. Bakalım piyangodan bu sefer ne çıkacak.
Matriks 2.7.4 yeni sürüm hazırlanmış. Bakalım piyangodan bu sefer ne çıkacak.
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
forumdaki mesajların psikolojilerine şöyle bir baktım da,
sistemlerin ne kadar kazandırdığından bahsediliyorsa,
sisteme bağla yan gel yat stres yok tasa yok deniliyorsa,
90bin naraları atılmaya başlandıysa,
kısacıların sesleri solukları çıkmıyor da uzuncular kısacıların gördüğü zulümden bahsediyorsa,
ben korkarım arkadaş...
benim forumlardaki bu genel hava ile ilgili yorumum şu olur:
şişman parmak havada...
tabii ki daima öncelik göstergelerimin...
herkese günaydın, bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
miiiiwwwwww..miyaawww
yarım portfoyden 425 puan istoplu haşırtos realize, kalan yarımdada kısa devam..maliyet 83625...ikindi namazını müteakiben beklerim..üühühühüh
Şort ula şort..
(Eyle yada beyle sisteme uymak lazım unlipat...)
Gahrediyor hayat beni acıların çocuğuyum..nımnınımnım...referomdom sonrası histemlede sistemlede kendi çapımda oldukça başarılı nitelediğim tıreytlerle güzel kar etmiştim...bu karın yarısına yakını gitti...geçmiş olsun..üühühüh..
Helvamı selçuklu yapsın dağıtsın..üühühühhü...Şelale hanım cenazeme gelmesin istememSazan, "metin ol Astet bu işin daha 4 dalgası var daha desin", Stropatro, smart money kurbanı oldu rahmetli diye savcılığa suç duyurusunda bulunsun, Selçuklu "ah astetron ah ben kayık ileege yi geçip vob dan kurtulup fx e yelken açarken sen de benle gelseydin keşke" desin, unlipat "neredeyse tepeyi yakalayacaktı, yazık oldu be" desin, kayaboss bol olasılıklı bir konuşma yapsın....... ışıklar uyanmasın,camlar buğulanmasın....üühühühühhüüh
Ne ölecem ula savaşa devam....![]()
BANGA mühim
Benim aski bilgisayarda aynı sorunları yasıyordum ufak bi hareketlenmede hemen donuyordu kitleniyordu. Şimdi bilgisayarı değiştirdim daha doğrusu çocukların bilgisayarına el koydum onunla onlar bütün oyunları oynayabiliyorlardı,haliyle baya bi iyi bilgisayardı ona el koydum şimdi hiç bi sorun yok .
imam nasıl bilirsiniz dediğinde iyi bilirik deriz merak etme ,ama ben derimki ''ona o kadar dedim sistemine çizdiğin o indik neyse onu dikkate alıp istop yapmalısın bu piyasa da sistemin mükemmele yakında olsa S/L mutlaka ama mutlaka yapılmalı bence '' diye ısrarla söylemiştim asti kardeşimize Allah takziratlarını affetsin kardeşimizinbide siyah gözlük takalımda tam olsun demi
ölmeden mezara koyduk seni asti görüyon ne kadar çok sevenin varmış anla
![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bu nasıl açılış yahu...Bu kadar olumluluğa rağmen 85 in üzerine atamayıp sadece 300 puan artıda ise kıllanırım bu işten. Hayal kırıklığı benim için...
Volatil ve stoplossu unutmadığım günler diliyorum kendime
he şimdi AL gelir bide ne olur ki açılışta gelen Al ı ne yapayım ben beee![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
lönk ula lönk füll lönk 100 bin pehhh
bak onu demeyecem işte. şişman parmaktan önce basıcam tuşa çünkü...
ula kaç aydır long ula long, düşüşlerin hepiciği onaysız diye bas bas baardım boşuna mı...
sabırnan bekliyorum, yükseliş onaysız, pis şortladım üstüne piramit yaptım demeyi. şimdilik şortlarda sadece 100-200 pıvan arıyorum.
binler aradığım günler de gelecek!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
cümleten günaydın ..... bol kazançlar .. altında kısaldım ..1347.50 .. teminatı ve riski ayrladım .... hayırlısı bakalım ...
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri