Veri 14,55 de .....
Yeri değil biliyorum ama havada kalmasın sözlerim diye, hepinizden özür dileyerek araya sıkıştırıyorum..
"Ey Muhammed, de ki: “Şüphesiz, Rabbim rızkı dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Fakat insanların çoğu bilmezler.” SEBE duresi 36. Ayet
"Bilmediler mi ki, Allah rızkı dilediğine bol bol verir ve (dilediğine) kısar. Şüphesiz bunda inanan bir toplum için elbette ibretler vardır" ZUMER 52.Ayet
Zaten Allah C.C de Söylemiş; inanalar için ibret olduğunu. Yani inanmamakta bir şeylere inanmaktır saygı duymak gerekir...
Tekrar özür.!
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
bşktaşda dönüş tamam..zirveden çok yüksek hacim ve tepeden %10 aşşağı...
eee inşallah 2 yıl içinde imkb-100 de 30.000 olursa bştajı 2.00 dan alırız..
çökelim bence..üühühü..yalnız huylanıyorum..bu kadar zayıf gösterilmezki yawww..üühhüü
BANGA mühim
kusura bakmada abi borsadan bahsediyoruz borsa bile değil vob.. kimileri kumar diye niteliyor.. kumar mı değil mi bilemem benim ilmimi aşıyor.. pehhhhhhhh ben diyorumki ne olacağı belli biz bilmiyoruz sadece.. bu efg iş yatırım tüm pozisyonları almış bunlar ilahi güç mü insan da bunlar ne yapacakları belli tanıdık olsalar gidip sorarsın ne olacağını söylerler... satmaya karar verirlerse düşer almaya karar verirlerse yükselir.. bu ayrı bi olay rızık felan kısmıyla bağlantı kuramıyorum..
Veri sonrası düşmezse kapatırım pozisyonları..
SPOT İLE ARASI ÇOK AÇILMASI NEYE ALAMET ARKADAŞLAR![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Yyşd...
BANGA mühim
tamm ben bir şey söylemedim. Sizde okumadınız.
Yeri değil dedim zaten. Neyse
Garanti - Halk ve akbankta grafik shortçulardan yana gibi deyip konuyu normale döndüreyim![]()
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
tarlada mahsul değilki bu ne olacağı belli olmayan... bu noktada ayrışıyoruz.. Allah isterse yağmur verir isterse vermez fırtına gelir ürünler yok olur.. burası kumarhane gibi.. adamlar pozisyon alıyor ona göre zar atıyoruz...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri