işte bşktaş grafiği..
yemişim vobu...
evet bşktaş da geçici sat oluştu..şuanda 11.00
3.92 den haziranda al vermiş..al sana %200 kar..offffffffffff
![]()
işte bşktaş grafiği..
yemişim vobu...
evet bşktaş da geçici sat oluştu..şuanda 11.00
3.92 den haziranda al vermiş..al sana %200 kar..offffffffffff
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Güvenilir tahmin etmek zaten imkansız. biz sadece grafik vs. ile tahmin başarı yüzdesini artırmaya çalışıyoruz. Öyle olmasa hiç bir disiplin-analiz olmadan nasılsa geleceği kimse bilemez diye kör döğüşü gibi işlem yapardık.
Elbette geleceği ancak Allah bilir ancak geçmişteki veriler iyi okunursa ipucu olabiliyor. ha iyi okuyabilen varmı? o başka bi konu.![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Bence aynen öyle.
Nicelerini tanıyorum olmadık yerden, olmadık şekilde neler kazanmışlar.
Geçen gün bir kişi ile tanıştım. 30bin lirayı son 4 ayda 340milyar yapmış. Ne sistem bilir, ne ekran izler, ne yorum okur. Hatta vob nedir aslında yaa. Biz nasıl kazanmış oluyoruz ki diyede soruyordu.
Karnım ağrıdı gülmekten.
Sonuçta ne yaparsan yap! Nasipten öte yok.
İnanan inanır, inanmayan inanmaz tabiki o ayrı bir şey.
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
sistemik şort devam..üühhü
BANGA mühim
abi 1 yıl boyunca o al satları yapıcaktık tabı bu sırada ... ınsanda moral fılan ayrıca parafılanda kalmazdı abı) o yuzen uzulmemek lazım.. gecen sene de aynı durum oldum hıssenın gıttıgı yer bellı..
82925 longlarımla 83125 den vedalastım ... benım ıcın cok uzun bır sure sayılan bu long tutma eylemı kısmen basarılı oldu![]()
erken ındım ama ha verdıler ha vercekler dıye ıgdıra kadar gıtmek ıstemıyorum![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kapanış tahminim 79000 ile 85000 arası..üww
BANGA mühim
strobaba nın dow hareketi tahmini tutacak ama vob dow u sallamayacak galiba..şimdilik
BANGA mühim
matrikste benim dow acilmadi,kapalimi bunlar ne is
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri