82.850 1/5 kısaya, 83.850 1/5 kısa daha geldi. 2/5 kısa sabit. her 1000 puanda 1/5 daha gelecek.
günaydın arkadaşlar
(82.85+83.85+84.85+85.85+86.85)/5=84.85 eder. yani endeks 86.85 görürse maliyetiniz 2000 puan aşağıda. kaçan puan long yapmamaktan 4000, bu fırsat kaybı ilaveten 2000 puanlık zarara razısınız, toplam 6000 puanı palaya hediye ettiniz gitti kafadan, palanın tam istediği de budur, karar sizin.
SQ,
1-kaçan puan 4000 demişsiniz. yani 82.850 de full uzun olmam gerekir ki 86.850 görürse 4000 puana kaçan puan diyebilelim.
2-86.850 göreceğinden emin olsam bekler gelince oradan kısalırdım.görme olasılığının az oluşundandır kademeli kısa açmam.
3-neden kısa sabit açtığımın detayını paylaştım. eski mesajlarıma bakarsanız beklentimin neden sonlandığını da anlarsınız.
4-yanılabilirim beklentimde elbet. ama piyasa işte tamda bu. yanılanlar ve tutturanlardan ibaret. yanılan diyetini öder. ben de dahil. bana torpil yok.
5-daha sıralayabilirim ama uzatmayayım. neden daha da yükseleceğine dair fikirleriniz veya analiziniz varsa memnuniyetle okurum.
6-herşeyden öte varlığına inanmadığım pela amcanın dalgaların önünde durmayacak kadar zeki olması gerektiğini düşünüyorum. dalgaların sayımında yanıldı isem ise dalgasını geçen pelaya saygıda kusur da etmem.hehehe
allaha emanet olun.
Kupayı kaldırırız,...TEBRİKLER BEŞİKTAŞIM![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sn boz ...suana kadarki cok kiymetli bilgileriniz icin tsk ediyorumm. ne varki canimi sikan beni uzen bir konu var soylemeden edemiyecegim ;bu sizede uzuyurdur elbetteki ...kara eylul dedik ama bu kadarda 180 derecelik bir sapma olan poz nasil yapilabilir nasil bir algiydi bu inanamiyorum aklim almiyor aksine tam tersi oldu tarihi zirve yapti imkb ...bunuda kendimizle kiyasladigimiz zaman sizin gibi konusunda duayen ustad nasil yapabiliyor sasiyorum tarif edemiyorum ...saygilar
boz abi bu işi bilen piyasadaki ender insanlardan biri bence. Kara eylül dedi ama kendisinin trend tersinde pozisyonda kalmadığını düşünüyorum. Makro ağırlıklı bir tahmin yaptı. Ve bence sadece zamansal olarak yanıldı. yoksa gerekçeleri çok haklıydı. Kendisini cesaretinden ötürü tebrik ederken, cesareti olmayıp bilgisiz ve içi boş eleştiri yapanlarıda kınıyorum.
Başka bir yerde başka bir zamanda boz abiyle yeniden görüşebilmek umuduyla...
saygılar abi.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Yaw bu topik vahşi batıda olacaktı kara eylül falan puhaha düşünmek bile istemiyorum parça pinçik ederlerdi topiği. Buradaki insanlar gerçekten aşırı hoşgörülü diyebiliriz.
hehe, guldurmeyin adami sevgili yorumcular, hangi topik ya da ustad (hepimiz ustadiz, o ayri mesele) tam bir ongoru yapabilmis simdiye kadar? hani deveye sormuslar ya neren dogru diye, o misal iste.aslinda marifet yanlis olan ongorunu bir sekilde kivirttirip dogru olarak lanse edebilmekte
![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri