neyse veriyi hesabı sıfırlamadan atlattım ... ehuehue
neyse veriyi hesabı sıfırlamadan atlattım ... ehuehue
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
sistem hala şort...ühühühühühühü
BANGA mühim
dengede alıcılar ilk kez öne geçti böyle devam ederse düşüş bir anda gelir
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
Benzeşiyor sanki dow....
![]()
Yaww noldu buna dolap beygiri kimin dalanıp durur...
Bunu bide 71600 le 72200 arasında yampıştıda,akşam herkes küfür etmişti NUNU bilem sin kaf demişti heeey gidi günler...
Ben
40 yılın başında long olurdum o gün long dum ve beni indirdi...71600 den 3 dakikada 72 xx olmuş yarındası günde böyük gap la açmıştı...vaq....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ulukartal firması 1TL sabit
Sanko yatırım koşulsuz onbinde 2
Gedik yatırım onbinde 6 civarları.
iş yatırım onbinde 6 civarlarında
Toros yatırım onbinde 2
Yatırım finans onbinde 2 komisyon uyguluyorlar diye duydum.
Doğrulukları şüphelide olsa fikir vermesi açısından işe yarar. En doğru şey bu kurumları tek tek arayıp sormak olacaktır.
Fakat kurumların neredeyse hepsi ilk hesap açmada çok daha yüksek komisyon uyguluyorlar.
Daha sonra bu çok yüksek derseniz az birşey iniyorlar.
Ancak işlem hacminiz iyi ise neredeyse tüm kurumlar onbinde 1 lere kadar koşullu veya koşulsuz inebiliyorlar. Yani adamına göre muamele...
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
az biraz long oldum ama 400 puan kara tp yapacağım
725 den Msqural ala geçti...
BANGA mühim
yaşar hoca canlı yayında 2 gündür para çıkışı var endek yükseliyor sağlıklı değil diyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri