böyle dönemlerden hemen sonra nedense en sistemsiz adam bile ilk gelen satış sinyaline uyar![]()
böyle dönemlerden hemen sonra nedense en sistemsiz adam bile ilk gelen satış sinyaline uyar![]()
Tam doğru yerden flat'lemişim... ehuehu... Ama trend hala yukarı.. 425'den tekrar long...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
84 kısalar var ama müsterih olamıyorum bir türlü...![]()
ühühühühü..tüm toplantıların **....84225 görmüş...ühühühü83450 maliyetli longlar elde kaldı..ühühüh
BANGA mühim
Paritenin negatif sinyali onaylandı
450 maliyetli lonkkları 575 den verdim...ühühühühü 700 pivan nere 125 pivan nere ühühühü
BANGA mühim
Benim sistem de short vermiş... Çarpılır bu sinyal sanırım ama yine de dikkate almak lazım, durup dururken sinyal çakmaz bu... Hmmm.. Demek ki bu son long'larım şöyle 250-300 puan kara geçti mi sallayayım gitsinler.. Yok düşmeye devam ederse sistem yönüne dönerim... Kazan kazan stratejisi... I love VOB...![]()
Ortalık karıştı yetiş ya Ali yetiş ya muhammed....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Daha önce de bashettim. iPhone gibi telefonlarda bilgisayar ekranını uzaktan izlemeye yarayan programlar var. (Mesela iPhone için iTeleport) Toplantılarda ben o şekilde takip yapıyorum.
Eğer 60 veya 120dk'lık graflardan çalışmıyorsanız piysayı sürekli takip altında tutmak şart. 5dk veya 15dk'lık grafa göre karar veren biri piyasaya 2 saat bakmamayı göze alamaz. Kaç çubuk geçiyor arada, herşey olabilir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri