Eylül Ayı Sistem Performansları
Eylül Ayı Sistem Performansları
Bu ay sistemin yüzüne bakacak halim yok... Utanıyorum... Hakkını veremediğim için kendisinden özür dilerim...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
APla gün bitsin yapıştırakçağım söz..heee bi de bugün maşlar yatıyo..seni de çok yoruyoruz anket ti şuydu buydu diye...istersen saa da bir kafke ısmarlayak akşam..aylardır aynı kokteyli içiyosun diskinmişsindir tahminim....hemite?
BANGA mühim
Az bekle bakalım robot gün bitsin
Evet geceye kalmıyorum + seans içi sinyal beğenip, beğenmeme durumu var ama bunu sistemli hale getirdim. Android mi dersin, ne dersin bilmiyorum ama benim sonuçlar full mekanikçi arkadaşlar için bişey ifade etmeyebilir. Bi kere benim sistemlerde herhangi bir ayı ekside kapatmak söz konusu değil. Gün, çok zorlarsa hafta zararla bitebilir, ama en kötü ihtimal ay başa baş bitmeli. Daytrade böyle bişi![]()
3 sistem ortaması 3.700 puan net alabildik. Sistemlerden biri için uygun bir ay değildi ortalamayı o düşürdü. Gelecek ayda diğer bir sistem ortalamayı düşürecektir çoklu sistemin olunca.Sonuçta güvendiğim sistemleri kullanmaya devam.
Cırcır patron beğendiğin sinyali uygulayıp beğenmediğin sinyali uygulamadığın birşeye nasıl sistem diyorsun anlamıyorum bir türlü.Bence bu histemin ta kendisidir ama neyse...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
sistem eylülü son sinyal 31 ağustos olmak üzere tek işlemde 7550 pts karlı kapattı, ama karlı kapatan sistemdi sadece, bu arada bir not, şu anda EQUITY grafiğini ve buna ait kanal bandını çizdiğimde en son değer üst çizgiyle temas noktasında, diğer taraftan fiyat grafiği de kanal üst çizgisine temas etmek üzere bunun anlamı ekimde bir miktar consecutive haşırtlar gelecek, short poz alıp dalgalanmalarda ise poz bozmamak iyi bir strateji olabilir mi bilmiyorum,
4575 puan. komisyon düşülmemiş...amma bu ay multipassa, sinyalin geldiği barın boyu min 250 pivan olsun gibi bir kural eklemiştim...msqural o hali... eski hali yani multipass classicise 3875 puan
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri