Sabahın köründe değiğim planı uyguluyorum, veriye long, geceye short... Bu Dow 5 haneli rakamları şu an son kez görmekte bence... Şimdi çıkıyorum akşama biz shortçuların geleneksel zırlama seansına gelirim... üvvv...![]()
Sabahın köründe değiğim planı uyguluyorum, veriye long, geceye short... Bu Dow 5 haneli rakamları şu an son kez görmekte bence... Şimdi çıkıyorum akşama biz shortçuların geleneksel zırlama seansına gelirim... üvvv...![]()
Dow da da bizde de top ortada..Son dakikalarda hareket olmazsa..Yine gapa bırakacaklar anlaşılan...
selam patronlar,kolay gele..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
EFG+MARBAS işbirliği top yine doksanda...![]()
3 gündür aynı hikaye son 20 dk al alabildiğin kadar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Son dakikalarda yüksek kapatma çabaları sadece akşam haberlerinde borsa yeni rekorlar kırdı haberleri için... Maksat yeni kekler gelsin ...Tuzak hazırlanıyor... Ama 82 mi olur 85 mi olur tepe bilinmez...
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
benim için berbat bi gün oldu yine ... jüpilemi yapsam ne üvvvvv![]()
2013,00
bunlar harbiden eş..ğlu..şşek diyecem şimdi resmen yiyorlar milleti yahu bizdeki 5 likte herhalde terslik var hala geçici Al bile gelmiyo herhalde şoku atlatamıyor sistem hala![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
7 işlemde 300 puan yapmışım..isyondan sonra bi ..m kalmaz..geceye long.....şaşırtıcı ama long
BANGA mühim
hafta başı verdiğim 80750 hedefi gerçekleşti artık düzeltme kaçınılmaz artık daha da giderse yuh derim
ancak şu varki spt100 de 65000 de bi hedef var acaba oraya gidersek vob kaça gider 85000 mi ???
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri