ve anında unmusterihleştirdiler..ühühühühühühüh...
ve anında unmusterihleştirdiler..ühühühühühühüh...
yyld 5 lik sistem onayladı
15 dk lıkda 1800 puan önce vermiştizaten
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Cümleten iyi aksamlar
geceye 79375 den azcık sort
kısa girdim ... hayırlısı artık ..kısmet .. .. üvvv
2013,00
way ağalar way...ula zaten yaşayan ölü olan bankaların sermaye yeterlilik rasyo gerekliliğini yükselteceklermiş Basel 3 ile dünyada...9 yıl sonra efektif. piyasada bunu, way demekki bankalar iyi durumda diye yorumluyormuş..ha böyle yorumu yapan analistin....*********
patron dow bu gece düştü düştü...düşmedi yarın katloluruz..ühühühhü..bu arada sen ben ve stro nun aynı anda şort olmasından da feci halde kıllanmıyor değilim..hühhü
trend bitecekti düşüş trendine girecektik noldu ühühühühühühü bitmişmidir trend ne zaman bitecek bu ühühüüh 40 bin felan ne zamn olacaz ühühühü
neden 40 bin istiyorsunuz anlamıyorum bırakın 100 bin olsun 150 bin olsun ne istiyorsunuz bu borsadan arkadaşlar şort yapacam diye kendinizi bu kadar hırpalamayın bence.İndiklerdeki haftalık ve günlükteki Nunu lar trend çizgisi ile kırıldığı görünüyoe sanırım yeni zirveler geliyor.
zevkine parasıyla değilmi pehh
tabi ki seagatekızmana gerek yok ama kelimelerinden öyle sezinledim nedense, ya ben sadece şortlayacaksan 80-100-150 den de şort yapılır diye takıldım illa yukarı trendde tepe yakalayacam diye şort tehlikeli olabilir diye yazmak istedim he senin için paran önemli değil olabilirde belki diğer arkadaşlar için önemlidir demi
de mi ?
> deeeeeeeeeee
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri