ben her daim trade ederim.
göstergeler hala yukarı diyorlar diye belirtmiştim. ona alternatif bir durum oluşmadığında (gevşeme olacak veya düşüş başladı türünden) hala yukarı hala yukarı diye belirtmek gereksiz kirlilik.
gevşemeye dair bir emare halen yok. düşüş olacaksa bile 79-80,5 aralığından başlayacaktır ama olacağına dair bir garanti de yok demiştim.
halen aynı şekilde düşünüyorum.
neden yükseldiği ile ilgilenmeyin. şorttaysanız, yüskelişin sebebini bilmek zararınızı azaltmaz...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
patron nerde yaw..üühühüh..TGG 2 ye inip yukarı döndii patron..ühühühü..ama osilatör net NUNU yapii..ühühühü
![]()
şş aste,
bırak şimdi transport geyiğini ne sorcam saa. matriks'in usb flash drive'dan çalıştırabileceğin bir versiyonu var mı?
yani o dangozlarda kesin yoktur da, yapan yaptıran ne bileyim uğraşan var mı diye soruyom var mı duymuşluğun.
50 ayrı bilgisayara kurmaktan bööğ geldi...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sen mobilize bi adam deelsin de ondan. ben nereye gitsem elime bi laptop tutuşturuyolar, aha remote desktop'unu buradan yapan diye.
bilgilerin hepsi server'da olduğundan...
matriksi server'a kurup sadece kendi accountuma auth versem sorun ortadan kalkacak da, kasıyo biraz biliyonnu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri